изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:00 EEST
„Пак на море” с Румънеца и Енчев    
КултураСлед като през 2011г Румънеца и Енчев изпяха един от най-запомнящите се летни хитове -  „Слънцето и ти”, сега момчетата от най-популярното хип хоп дуо в България са готови с новото си лятно предложение. От днес в ефира на българските радиостанции е песента ПАК НА МОРЕ, която категорично има шансовете да се превърне в един от най-успешните сингли на дуета.

 Парчето е втора колаборация на Румънеца с Енчев с легендарния Turbo B от SNAP! и ще се излъчва в радио ефира в original и dance версия. В новия летен хит на дуета е включен семпъл от популярната мелодия от саундтрака към филма „Полицая от Бевърли Хилс” на Harold FaltermeyerAxel F, за чието използване артистите получиха безпрецедентно разрешение от автора на оригиналната композиция.

 

„Идеята за нова съвместна песен дойде по време на последното ми гостуване в България, за турне организирано от звукозаписната компания на Румънеца и Енчев. Случайно чух едно тяхно демо, правено за предстоящ техен нов музикален проект и си казах… уоу… пичове, това е много яко, нека направим това парче заедно… Убеден съм че ПАК НА МОРЕ ще стане световен летен хит…”, споделя Turbo B относно творческия процес по създаването на сингъла.

 

„Когато направиш хит като Слънцето и ти е абсолютно задължително следващото ти парче да е още по-готино и зарибяващо. Самия факт, че Turbo B го хареса още като първоначално демо е сигурен знак за предстоящия успех на песента, а включването на семпъла от саундтрака на филма Полицая от Бевърли Хилс го направи да звучи още по-свежо… Накратко казано, новото ни парче е 100% летен хит и това не е само мое мнение, всички приятели и хора от музикалния бизнес на които сме го пускали, смятат така” добавя Енчев.

 

ПАК НА МОРЕ ще се разпространява в целия свят и е втори съвместен проект на Румънеца и Енчев и Turbo B, след “Dont Cha Know”, реализиран през 2009г. Преди три години първия featuring между изпълнителите пожъна страхотен национален и международен успех - №1 в Български сингъл част и топ 5 позиции в Холандия, Турция и Украйна, изпреварвайки хитове на утвърдени европейски и световни звезди. Към днешна дата Dont Cha Know е един от най-продаваните дигитални сингли на български артист с повече от 15 000 тегления.

 

Музиката на ПАК НА МОРЕ е дело на Георги Енчев,  Адриан Рачев-Румънеца и Атанас Георгиев – N.A.S.O, текста – Георги Енчев и Durron Butler (Turbo B, SNAP!), аранжимент – Адриан Рачев – Румънеца и Атанас Георгиев – N.A.S.O. Продуцент и издател – Селект Мюзик Медия. По подобие на Слънцето и ти и в новото парче припева се изпълнява от младата певица от каталога на Селект Мюзик Медия – Мариета.

 

Румънеца и Енчев планират заснемане на музикален видеоклип към сингъла ПАК НА МОРЕ, който ще е факт до средата на следващия месец. Подробности около сюжета, участниците и детайлите в новото видео предстоят да бъдат анонсирани съвсем скоро.

 


Сходни връзки

„Пак на море” с Румънеца и Енчев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди