изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:57 EEST
ХОРОСКОП ЗА 31 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 31 МАЙ


ОВЕН – Денят е изпълнен с много енергия и трябва да я насочите към мирни и щастливи събития. Ще имате напредък в делови преговори и подписване на спогодби от взаимен интерес, други ще поставят начало на нови и печеливши занимания.
ТЕЛЕЦ - Ще се чувствате енергични и с желание да успявате, за това подредете приоритетите си и насърчете човека, от когото очаквате повече.
БЛИЗНАЦИ - Ще бъдете в хармония с енергетиката на деня, ако насочите активността си към реализация на мирни и полезни за повече хора цели.
РАК - Целенасочено и с много хъс ще работите върху всичко, което си поставяте за цел, сред които професионалната реализация, бизнеса и личния ви живот.
ЛЪВ - В подкрепа на делата си ще се стремите към постигане на по-добър синхрон в екипа и с конкретни действия ще обновите работата по изпълнение на общите цели.
ДЕВА - Наред с рутинните си задължения, отговорности и текущи проекти, с добра нагласа ще работите и върху подготовката на новите си проекти.
ВЕЗНИ - Днес ще насочите вниманието си към конкретни действия, свързани с предстояща изява или делова активност, без да пренебрегвате текущите занимания
СКОРПИОН - В решаване на семейни въпроси се придържайте към добрия тон и не налагайте становището си, за да не настроите някого срещу себе си.
СТРЕЛЕЦ - Вникването в детайлите днес ще ви спести пропуски в работата и в отношенията ви, без да издребнявате и спорите за всичко. Сътрудничеството ви с човек със сходни на вашите интереси ще ви направи по-лъчезарни и насърчи към творчески изяви
КОЗИРОГ - Възникналите проблеми ще решавате бързо и лесно, ако на душата ви е спокойно и ведро. Направеното с благотворителна цел ще бъде възнаградено, а вие ще  останете доволни от себе си.
ВОДОЛЕЙ - С отворени сетива за събитията покрай вас и под въздействие на добри сили, ще добиете повече настроение за работа и започнете новите си начинания.
РИБИ - Спокойствие, добра дума и сърдечност са неща, от които се нуждаят всички, а вие най-добре знаете как да ги осигурите на себе си и на околните.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди