изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:52 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 31 МАЙ    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА ЗА 31 МАЙ


ОГРОМНА радост споходи вчера семейството на нашата колежка Севдалина Сарандева - журналист в радио "Добруджа". На бял свят се появи внучето й Георги Сарандев. Малкият сладур е с тегло 3 440 грама и е дълъг 51 сантиметра. Той е третото дете на Жана и Румен, които се радват и на две красиви момичета - 5-годишната Елена и Сияна, на 2 години. Георги е кръстен на дядото на татко си Румен - известния и обичан в Добрич вокален педагог Георги Сарандев. Пожелаваме на малкия мъж да расте здрав и умен и много, много да радва родителите си, каките, бабите и дядовците!
  МАГИ ЖЕЛЯЗКОВА дебютира с роля в телевизионен сериал. В поредния епизод от комедийната поредица „Сутрешен блок” тя е фатална красавица, предизвикваща буря от ревност. „Играя себе си, но се оказвам поредната племенница на Алекс, която се появява в офиса", разказа Маги. Тя допълни, че екипът на сериала е страхотен, на снимачната площадка царяло отлично настроение. „Пожелавам им още много сезони – всичките успешни и все така забавни”, завърши красавицата.


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 31 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди