изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:14 EEST
ТРИ ДЕЛА ЗА ДАНЪЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ВЛИЗАТ В СЪДA    
НовиниТри обвинителни акта за извършени данъчни престъпления са внесли в съда окръжните прокурори на Добрич, съобщи говорителят на прокуратурата Милена Любенова.


Едното дело е срещу Росен Хаджиев от София. Той е обвинен за това, че като пълномощник на „Екострой Инженеринг” ЕООД е избегнал установяване и плащане на ДДС като е използвал фалшиви фактури. Пред НАП той поискал да му се признае данъчен кредит от 334 538 лева, които не следвало да му се платят. Ако бъде признат за виновен, той може да бъде осъден на 3 до 8 години затвор. Същата присъда грози и 56-годишния Бедри Мустафов от Балчик. Обвинението срещу него е, че като управител на „Б-3” ЕООД е укрил данъчни задължения в размер на 30 000 лева.
Срещу Ангел Касабов от Варна се води дело за това, че като управител на „Грей Трейд къмпани” АД е избегнал плащане на ДДС в размер на 58 571,43 лева. Той може да получи присъда от 2 до 10 години затвор, тъй като при извършване на престъплението са били в сила по-облекчени наказания.
 


Сходни връзки

ТРИ ДЕЛА ЗА ДАНЪЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ВЛИЗАТ В СЪДA | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди