изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:30 EEST
БДЖ ВОЗИ БЕЗ ПАРИ ЗА 1 ЮНИ ДЕЦА ДО 14 Г.    
НовиниОт пресцентъра на БДЖ съобщиха, че и тази година компанията подарява безплатно пътуване с влак на всички български деца на възраст до 14 години по повод Международния ден на детето. Младите пътници могат да се възползват от тази възможност от 00:00 ч. до 24:00 ч. на 1 юни във всички категории влакове (пътнически, бързи и бързи влакове със задължителна резервация).

При условие, че пътуването започва с нощен влак, който заминава преди 24:00 ч. на 1 юни, безплатното пътуване важи до пристигането на влака в крайната гара на следващия ден, уточняват от компанията.
Възрастта на децата се удостоверява с акт за раждане или копие от него, както и с железопътни карти "Дете" и "Учащ". Запазените места за всички категории влакове, добавките за бързите влакове със задължителна резервация и спалните места се заплащат. Децата на възраст до 10 години задължително пътуват с придружител. От ръководството на държавната компания поднасят поздрав към своите най-малки пътници с предстоящия им празник – Международния ден на детето, и им пожелават щастливо детство и весели игри през наближаващата лятна ваканция.
 


Сходни връзки

БДЖ ВОЗИ БЕЗ ПАРИ ЗА 1 ЮНИ ДЕЦА ДО 14 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди