изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:17 EEST
Жорж Ганчев: Разни педерюги се мотат из посолствата ни в чужбина    
Интервюта
Една от най-пресните новини на политическия фронт е завръщането на Жорж Ганчев в политиката с нова партия – Национално-патриотично обединение. Пред репортер на “ШОУ” той разкри какво ни готви и постави своята диагноза на обществото и политиците.


- Г-н Ганчев, какво ви провокира да скъсате с по-уседналия начин на живот и пак да се втурнете в политиката?
- Младите хора. Не може да ги оставим и да гледаме отстрани как бягат и напускат България. Какво прави държавата да не дава възможност на младите жени – около 250 000 българки и семейства, които не могат да имат деца, да опитат ин витро – да родят деца, да засилим генофонда на страната?! Какво прави държавата за нашите майки и бащи, за тези възрастни хора, на които дължим толкова много, а не даваме и троха от онова, което са създали?! На тия хора да не можеш да им дадеш една карта за градски транспорт! На какво прилича тая гавра?! Жалка работа!

- Ами, оказаха се крадливи нашите политици, не мислят за народа...
- Затова съм и сърдит на медии, които публикуваха недобросъвестни изказвания по мой адрес, че съм взимал пари. Една национална икона като мене, която само е давала 22 години, без да вземе нищо –

нямам ни пенсия, нито заплата

За мен да се говори такова нещо е пълна простотия. Но, както и да е...

- Може би хора като вас дразнят корумпираните? У нас политиката не е мисия - болшинството политици стават такива, за да се обогатят...
- След предаването по телевизията тия дни ми се обаждаха стотици хора да ме поздравят. Това говори, че национално-патриотичната идея е жива. Но всички викат, че да се обединим около нея било невъзможно... Когато направих Обединението през 94-а година, при мен дойдоха Андрей Пантев, проф. Гиндев, много изтъкнати хора. Румен Леонидов тогава ме изненада. Трябваше да дадем едни предложения и той на един лист написа в 14 точки “Омраза!”, “Омраза!”... Казах му: “Чакай бе, ние не създаваме радикална партия.

Смахнат ли си, бе –

ти си човек поет! Ти си братовчед на Орфей бе, ей – ало-о-о, къде отиваш?! Трябва да бъдеш трубадур на любовта!” Такива хора ми трябват и ги има, убеден съм.

- Но и Кунева се гласи да възкресява националния идеал с нейната партия...
- Тя е продукт на комунистите и изтривалка на царя. Такива хора не ме интересуват изобщо! Никоя от тия партии няма да влезе в парламента.

- Българинът продължава ли да гледа тъпо?
- Аз си обичам моето “племе”. То е много специално. Да си оцелял 1400 години под робства, до оня нещастник Фердинанд, трябва да имаш качества. Цар Борис Трети е бил народен цар. Жена му му е въртяла номера, тая католичка. И тоя човек да каже “Не” на най-голямата сила в света - на Хитлер! Бодигардът на Хитлер, който е бил 16 години на служба при него, разказва, че толкова агресивни думи към някого, като към Борис, не бил чувал. Разказва как Борис е отказал да прати войска на фронта: “Русия е освободила моя народ. Не мога да пратя български войници на Източния фронт!”, казал. И за евреите - също. И след тоя разговор с Хитлер вече става лошо.

Индийска отрова, действа бавно

Има време да изкачи Мусала и после умира.

Но аз си мисля друго: виж колко е превратна съдбата на нашия народ. Той да изпадне в такава депресия! Някаква група бивши “милиционери” да диктуват съдбата му. Да превърнат България в една изтривалка на чужди интереси! Политически проститутки да минават от правителство в правителство! И само чужди интереси да обслужват, нищо българско да не ги интересува, да не правят нищо за България! Приемаха безкритично всякакви чужди съвети под формата на някакви “програми” и направиха долара 3000 лева. И обвиняват едно невръстно момченце като Жан Виденов. Виденов нямаше никаква връзка и вина с тоя крах на лева. По простата причина, че банкерите нямаха нищо да връщат вече. Имаше кредитни милионери, а на обикновените хора спестяванията им умряха.

- Но защо този народ не се учи от грешките си според вас? Мнозина ругаят Костов, но други продължават да са все така вманиачени по него...
- Нищо не става от него! Жалко. През 94-та година дойде в моя офис. “Ти си, вика, наш учредител, евала! Никой не ни познава, никой не ни дава пари, никой не ни помогна!”. “Ами, викам, кой искаш да ти плати, бе?! Нали за народа си трябва да правим всичко това!”

Но и вие, медиите, не правите достатъчно. Трябва да се знае, да се чува, да се пише, че порядъчните хора съществуват. А не ония педерюги из посолства, консулства и другаде, които ни представляват пред света. Една проститутка на БСП и един, да не казвам и той какъв, които дойдоха в Америка – в Ню Йорк и във Вашингтон, цял ден и цяла вечер караха банкет и не се сещат да ни кажат едно “Честит празник!”. И продължават да ни представляват тия хора!...

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА 

http://www.blitz.bg

ЖОРЖ ГАНЧЕВ СЕ ПРЕИМЕНУВА НА НАЦИОНАЛНО ПАТРИОТИЧНО ДВИЖЕНИЕ

НОВА ПАРТИЯ УЧРЕДЯВА ЖОРЖ ГАНЧЕВ

Скандалният принц Папа Жан: Силвестър Сталоун купи моя картина за $ 300 000!

Петър Берон: Желю Желев е мръсник и пияница, селски тъпак и подлец, щях да му счупя главата!

 


Сходни връзки

Жорж Ганчев: Разни педерюги се мотат из посолствата ни в чужбина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди