изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:14 EEST
ПОДРЕДИХА ИЗЛОЖБА НА ФОТОСИ ОТ СВАТБИ В ДВОРЕЦА    
Култура

Изложба на сватбени фотографии "Когато нахлу в живота ми" е подредена в културен център „Двореца” в Балчик, съобщиха оттам. Голяма част от представените снимки са заснети в „Двореца” и района на Балчик и северното Черноморие през 2010 г. Изложбата може да бъде видяна до 15 юни в галерия “Тихото гнездо”.



Изложба за сватбена фотография на „Балевски фотография” е била представена през април 2010 г. и през април 2011 г, съпътстващи изложенията „Произведено в България”, както и на празника на Несебър на 15 август 2010 г.

С настоящата изложба екипът на „Балевски фотография” продължава да се стреми да издига нов стандарт в сватбената фотография у нас, информират от „Двореца”.
Висококачественият печат и каширането на снимките е направено с любезното съдействие на „Батинков Арт” – лидер в производството на луксозни фотокниги.
Влади Балевски благодари на ръководството на ДКИ „Двореца” в лицето на директора Ивелина Радилова – Директор и на Елена Бъчварова – ръководител културни дейности. НДТ

 


Сходни връзки

ПОДРЕДИХА ИЗЛОЖБА НА ФОТОСИ ОТ СВАТБИ В ДВОРЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди