изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:43 EEST
Семействата на Енчо, Николай и Станимир: Чакаме...    
НовиниТягостното очакване на новини за Енчо Кремъков, Николай Гочев, Станимир Киров завладя домовете им в Стралджа. Тримата изчезнаха след вчерашните взривове на боеприпаси край ямболското село Лозенец.

Кадри на TV7 показаха как времето в Стралджа е спряло и цялото градче е в напрегнато очакване на новини за Енчо, Николай и Станимир. Няма човек от семействата им, на когото да му се говори. Обиколката на Диляна Гайтанджиева из домовете на тримата изчезнали бе посрещната навсякъде от един единствен отговор: "Чакаме..."

Никой от роднините на Енчо, Николай и Станимир не признава да е чувал от тях да се оплакват от работата си. По неофициална информация те са разказвали пред близки хора шокиращи факти за процеса на утилизация. Близките на тримата изчезнали обаче не разполагат с конкретна информация за случилото се. С тях са се свързали местните полицаи, но не и представител на фирмата, стопанисваща обекта.

Надеждите за положителна развръзка са Енчо, Николай и Станимир да са се измъкнали към близката гора. По първоначална информация цехът, в който са били тримата, се е превърнал в няколкометров кратер и укриване в непосредствена близост на практика е невъзможно.

Станимир е роден през 1963 година.
Николай - 1956 г.
Енчо - 1968 г.
 


Сходни връзки

Семействата на Енчо, Николай и Станимир: Чакаме... | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди