изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:58 EEST
СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ    
ОбразованиеСедмокласниците от СОУ "П.Р. Славейков" са с най-висок резултат от проведените изпити за кандидатстване по български език и литература, съобщи за НДТ началникът на образователния инспекторат Петър Петров. Средният успех на възпитаниците на школото по БЕЛ е 4.95.

Средният успех по предмета за областта тази година е 3.52, при резултат за миналата година 3.70. "Разликата идва в завишения критерий, като тази година по-голям брой точки се изисква за тройка" - поясни Петров. Средният успех за областта по другия предмет математика тази година е 3.49, при миналогодишен - 3.50, каза още началникът на образователния инспекторат.

На сайта на образователния инспекторат в Добрич е публикувано съобщение, с което е регламентиран денят и времето, в което тазгодишните седмокласници, полагали изпит за кандидатстване по български език и литература и математика, могат да видят изпитните си работи. Изрично е подчертано в съобщението, че детето трябва да бъде придружавано от родител или настойник, като справката може да се направи на 11 юни от 14.00 до 17.30 ч. Всеки желаещ трябва да попълни заявка по образец, което се прави на място в инспектората. Според нормативната база до 15 юни седмокласниците трябва да получат от училищата си бележките с оценките, като записването за кандидатстване ще се извършва в периода от 15 до 20 юни в ОУ "Хр. Смирненски". НДТ

 


Сходни връзки

СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ | 13 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-06-18 @ 13:42 EEST

Хора„не се заблуждавайте!!!

Такъв резултат не може да е реален!Постижим е само при ПРАВИЛНО подреждане на учениците,като на първите чинове са знаещите.Зад тях са тези,които могат да преписват и знаят как да подсказват на останалите.Докосване на челото ,носа,устата и брадата са верните отговори -"а","б","с","д"Така цялата зала знае отговорите.Това  не е толкова лошо ,ако не вкарваше децата в училища ,в които веднага лъсва некопетентността им.Ако не се вземат в ръце, а някои и толкова могат,тези ученици продължават с двойки ,тройки,остават на поправителни, но преминават в следващия клас  без да са научили за тройка. И така до дипломиране,после университетите ги намират под дърво и камък и им дават и те дипломи. За нас остава само да се молим ,да не попадаме на такива СПЕЦИАЛИСТИ.  

СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-06-18 @ 22:42 EEST
Да се премахнат тестовете!Абсолютно нищо незнаещи  получават   5  на НВО !  Кого заблуждаваме?Няма ли разумни хора по върховете на власта да спрат това безумие?
СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-06-19 @ 14:36 EEST
хахахахаха......Какви завишени критерии, бе Петров?! 23 точки за тройка значат 23% знания на ученика!? Я си помисли дали е логично????....................Преписването на матурата може да се преодолее, ако се дават персонални тестове на всички ученици в стаята! Така е в арабските държави, примерно. Знам го от собствен опит преди години....
СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-06-22 @ 07:13 EEST

 Провеждането на тези изпити е пълна порнография!Няколко деца си заслужават оценките -другите преписват от тях с "шмари"както при играещите белот! Няма високи успехи!Има скапано образование!Корумпирани  и аморални  директори !Безочие...

СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-06-22 @ 21:07 EEST
При провеждането на НВО при 7 клас едиственият в училище е директора и  квесторите от другите училища ! Така,че ако директора сложи на първите чинове отличните ученици  преписването е сигурно и  успехите са високи !Това е антипедагогично,аморално и НЕЗАКОННО!  Децата се самозалъгват,лъжат се родителите,лъже се обществото!З А Щ О ??????????????????????????????ТОВА Е ИДИОТЩИНА,КОЯТО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СПРЕМ,защото ще дойде ден ,когато вместо зъб ще ви лекуват крака!  
СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-06-23 @ 13:16 EEST
Държавните изпити за специалност в професионалните гимназии също са голяма порнография. Квестори са даскали по общообразователните предмети от съответните училища, инЖиЛерите направо влизат в стаите и диктуват на своите питомци!? Директорите трябва да се отчетат "високи" резултати, инспекторите също.....А няма елементарни специалисти с работнически професии?
СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-06-28 @ 06:15 EEST
Какви специалисти очакваме от ПГ?Една гума не момогат да балансират!?
СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-07-01 @ 12:23 EEST
Незнам по какви критерии се оценяват учениците,но нищо не знаят!
СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-07-02 @ 16:34 EEST
Племенника ми е 4 за 5 клас-пълен отличник,но замен няма знания за по-вече от "добър".Тестовете трябва -да са индивидуални,тогава ще лъсне истинското състояние на образованието!
СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-07-11 @ 10:38 EEST

Славейков нямат условия за целодневна организация на учениците от 1-3 клас, а  имат прием 8 паралелки 1 клас/най-вероятно  училището ще става начално/,тъкмо малките деца няма да гледат простотиите на тъпите от дрога батковци и каки!

СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-07-16 @ 19:46 EEST

СОУ "П.Р.Славейков" ще стане най-голямото начално училище в Европейския съюз!

СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-07-16 @ 23:46 EEST
То пък едни начални учители има там да ти умре магарето от заушка .Тамса събрани по тъпотия и наглост няма други учители с толкова малко умствен багаж.
СОУ "П.Р.СЛАВЕЙКОВ" С НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ ПО БЕЛ
Автор: Anonymous да 2012-07-23 @ 19:45 EEST
Учениците нищо не знаят,защото не искат да знаят....какво са ви виновни даскалиците?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди