изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:03 EEST
РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ ОБИКОЛИХА 20 КЛУБА ЗА ТРИ ДНИ    
КултураТочно три дни след официалното представяне на най-новия сингъл на Румънеца и Енчев feat. Turbo B (SNAP!), N.A.S.O & Мариета – ПАК НА МОРЕ, момчетата от най-популярното българско хип хоп дуо осъществиха, невиждан до сега, промо тур в подкрепа на новото си парче.

В рамките на 3 дни, „въоръжени” със своята луксозна лимузина, изпълнителите “бомбардираха” едни от най-актуалните нощни заведения в София, Пловдив и Варна и представиха своя „100 % хит” .С неочакваната си и предварително не анонсирана поява в над 20 актуални клуба, артистите поднесоха невиждана изненада за своите фенове и получиха изключително ласкави коментари и бурни адмирации за новия си музикален проект. Видео материал с най-интересните моменти от клубния промо тур на Румънеца и Енчев ще бъде достъпен до броени дни в специално разработен канал във vbox7.com.

„Искахме да сме максимално близо до нашите фенове, да чуем мнението им, да усетят енергията на новото парче. За това този път подходихме по този начин. Решихме да подарим едно страхотно преживяване на нашите фенове, като абсолютно неочаквано се появим в клуба, излезем на сцената и представим новият ни сингъл ПАК НА МОРЕ. Щастливи сме от факта, че парчето се приема страхотно – феновете ни заливат с комплименти, доста колеги се обадиха да ни поздравят за новия проект, радио станциите харесаха песента от първо слушане, получихме доста позитивни коментари и от чуждестранни музикални компании. И така като гледам прогнозата на Turbo B (SNAP!) ще се окаже вярна – този път  наистина „изригнахме със 100 хит”, разпалено обяснява Румънеца.

„Освен че съм супер щастлив от коментарите на феновете в социалните мрежи, песента генерира и много сериозен интерес в сайтовете за видео споделяне, като за първите няколко часа от пускането си в медийното пространство регистрира над 20 000 гледания/слушания, което е доста впечатляващо, поради факта че парчето дори няма още официален видеоклип. Към настоящия момент усилено работим по създаването на видеото към ПАК НА МОРЕ и може да сте 100 % сигурни, че това ще е най-якия клип досега, който сме правили.”, допълва Енчев. НДТ

 

 


Сходни връзки

РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ ОБИКОЛИХА 20 КЛУБА ЗА ТРИ ДНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.34 секунди