изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 8 ЮНИ /ВИДЕО/


ОВЕН – С усилие над волята днес може да се преборите със своите вредни навици и мисли, да се откажете от егоизма, да се видите отстрани и да се оцените обективно.
ТЕЛЕЦ - В интелектуалните занимания, преговори по сделки и подписване на документи ще имате утвърждаващи самочувствието и финансите ви реализации.
БЛИЗНАЦИ - Не си позволявайте да изпадате в депресия, мислете позитивно за себе си и живота. Създайте спокойна и творческа атмосфера около себе си, като се погрижите и за развлеченията си.
РАК - Потиснете давещото ви чувство в гърдите и не изпадайте в тревожност, ако това ви споходи, защото ви предстоят важни развития, заради които трябва да сте в добра форма.
ЛЪВ - Бъдете справедливи към близките и колегите си, и не ги обвинявайте за собствените си грешки, а най-вече към онези, които не споделят възгледите ви.
ДЕВА - За разлика от много други, при вас не съществува опасност да подражавате на някого или да следвате чужди мисли, каквито индикации има днес при повечето хора.
ВЕЗНИ - Макар и с усилия, но е добре да овладеете тревожните си мисли, ако такива се появят, и да гледате с повече оптимизъм на живота. Има какво да ви радва, за това е важно да сте в добра психическа и всякаква друга форма.
СКОРПИОН - Независимо от емоциите и чувствата, които ви владеят днес е сигурно, че ще продължите да следвате ритъма си на работа, влагайки и повече усилия в подкрепа на финансовите си интереси.
СТРЕЛЕЦ - Препоръчително е от сутринта да се мобилизирате и по никакъв начин да не се оставяте на настроението и емоциите да определят отношението ви към околните и събитията, защото ще имате провокации, водещи към депресия.
КОЗИРОГ - Днес ще са ви нужни повече усилия, за да поддържате добри взаимоотношения с онези, които не споделят мнението ви по общи въпроси.
ВОДОЛЕЙ - Бъдете реалисти и съумейте да се опазите от чуждо влияние, от подражаване или пък да следвате чужди мисли, защото ще има такива опити.
РИБИ - Посланията на деня са към борба с вредните навици, по-категорично отстояване на интересите и следване на собствените ви цели, без да се влияете от чуждото мнение и отношение към вас.
ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди