изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:34 EET
MEDIAMIXX ЗАПОЧВА В АЛБЕНА    
НовиниMediamixx фестивал и конгрес 2012 ще се проведат в курорта Албена от 10 до 13 юни


Mediamixx Конгрес е събитие, което събира ключови личности от медийния свят, търсейки решения на редица въпроси и проблеми свързани с динамиката на този медийния бизнес. Тази платформа набира все повече стойност в бранша и продължава да индикира всички важни теми в необятния свят на медиите.
Официалното откриване е на 10 юли от 22 ч. Mediamixx конгрес ще се открие на 11 юли. Експозето на доц. Георги Лозанов – председател на СЕМ, ще е на тема „Медийни войни или Медиите между свободата, бизнеса и политиката”. Програмата предвижда участие и на посланика на САЩ в България Джеймс Уорлик. Други теми са „Дигитални платформи в ТВ”, „Дигиталното разпространение на печатни медии”. Ще бъдат представени онлайн платформите на вестниците „Труд” и „24 часа”. Други дискутирани тема на конгреса са „Къде сгреши ACTA или Защитата на авторските права нарушава ли гражданските права”, "КОПРО Отношения между България и Турция”. По темата „Prime time сценарий – как да добавим стойност към интелектуалния продукт и за успеха на българските сценаристи“ ще говорят Ваня Николова, сценарист на „Под прикритие“ и Любен Дилов-син, сценарист на „7 часа разлика“.
Oсвен с конгресната си платформа, MEDIAMIXX се завръща и към състезателната част на събитията, които през годините предизвикваха огромен интерес и дискусии. На мястото на старите фестивални форми се обособяват два съвсем нови фестивала: Награди за Крос медия е фестивал, който обединява интересите на всички медии и има изцяло нова платформа с уникален състезателен модел, насърчаващ интегрираното мислене, креативността и използването на дигиталните иновации в сферата на медиите и всичко, което ги свързва. Бисерът на състезателната програма през 2012 са наградите “Златен чадър” за най-добър български Телевизионен сериал. Жанр, който се завърна шумно на малкия екран през последните няколко години и обединява до голяма степен киното и телевизията. Високото качество на продуктите и активността на аудиторията ни постави прес предизвикателството да дадем реална възможност за професионална оценка на тези продукти извън рекламните рейтинги.
Ще бъдат връчени и награди на професионалната гилдия "Златна корона". Mediamixx  ще връчи ежегодните почетни награди: Smart Investor Award за Умна инвестиция в медийния бизнес.  Cross Country Award – за принос в развитието на международните комуникации и бизнеса между държавите. Награда на домакините от курорта Албена и "Златен чадър" - награда за цялостен принос за развитие на медийния бизнес в региона.
Гала церемонията по награждаването е предвидена за последната вечер.
 


Сходни връзки

MEDIAMIXX ЗАПОЧВА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди