изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:59 EEST
БИВШИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОбС В БАЛЧИК ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА    
Ред и сигурност Бившият председател на Общинския съвет в Балчик и настоящ общински съветник от ГЕРБ Стефан Павлов /41/ загина при тежка катастрофа днес.


От Областната дирекция на МВР в Добрич съобщиха, че тежкото пътно-транспортно произшествие станало малко преди 9 часа в района на село Църква, сигнал в полицейското управление в Албена е получен около 8.56 часа. Стефан Павлов управлявал лек автомобил „Форд Торнео” със софийска регистрация. Пристигналият на място автопатрул по КАТ констатирал, че по второкласен път №71, на втория ляв завой след село Църква, посока село Батово, поради неизяснени причини, шофьорът изгубил контрол над колата и тя се преобърнала. От десния банкет автомобилът отива в левия, започва да се върти на пътното платно няколко пъти през таван и застава на лявата страна напреки на пътното платно, обясни за НДТ началникът на "Пътна полиция" Жулиян Минев. Стефан Павлов е откаран в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич с множество тежки черепно-мозъчни травми, където впоследствие около 13.30 часа почива. Шофьорът бе приет в реанимация, травмите бяха несъвместими с живота, казаха за НДТ лекари.
В катастрофиралия автомобил имало още двама пътници. 34-годишният Данаил Караджов - кмет на село Оброчище, е настанен в Отделението по неврохирургия на болницата в Добрич с черепно-мозъчна травма. Състоянието му е сравнително добро, няма опасност за живота му, казаха медици. Третият пътник - 17-годишният син на Стефан Павлов, който пътувал на задната седалка, след обстоен преглед в МБАЛ в Добрич е освободен.
Тримата пътници не са използвали обезопасителни колани, посочиха от полицията. Пътни полицаи вчера недоумяваха какво може да е причинило тежката катастрофа. Пътните условия бяха нормални, завоят не е остър, а полегат, коментираха те. Работата по случая продължава.
Погребението на Стефан Павлов ще бъде утре от 14 часа в Оброчище, съобщи Балчик инфо. НДТ 


 


Сходни връзки

БИВШИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОбС В БАЛЧИК ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди