изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:53 EET
Диета под знака на Зодиака    
Здраве Астрологията навлезе във всяка една сфера на живота и съвсем естествено зае място и в диетите. Тя има най-разумното обяснение защо една и съща диета действа различно на отделните хора. Проблемът или по-точно неговото решение е именно в знака, под който сте родени. Защото всяка зодия има предразположеност към различен начин на живот и различна обмяна на веществата.

Затова пристъпвайки към определена диета трябва да имаме известна представа как да отслабваме, за да не се чудим после какво не изпълняваме, че не постигаме никакъв резултат или пък толкова лош, че изобщо не се брои.

Да започнем с това, че астрологията разграничава мъжки и женски знаци, като мъжките са Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей, а женските - Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби.

За силните мъжки знаци е характерен бързият метаболизъм, което означава, че организмът активно преработва храната и те са готови да хапнат почти веднага, след като са станали от масата. При тях е задължителен режимът на хранене, ако искат да постигнат видим резултат.
Женските знаци, напротив, имат далече по-бавен метаболизъм, храната се преработва бавно и те следва да се хранят едва когато им „застърже под лъжичката“. График не им е нужен, независимо кое време на деня е.
Диета под знака на Зодиака Друг допълнителен фактор е енергията, нужна за преработка на храната.

Така хората, които са родени под стихията на Огъня – Овен, Лъв и Стрелец, и под стихията на Водата - Риби, Рак и Скорпион се нуждаят от повече изразходване на енергия ПРЕДИ поемане на храна. При това трябва да се подлагат на по-интензивно натоварване. Докато въздушните и земни знаци Водолей, Телец, Везни, Козирог, Близнаци, Дева могат само да се разхождат, но задължително СЛЕД похапване. Иначе рискуват прогресивно нарастване на коремчето. Някои от знаците се оплакват, че диетите им влияят зле, но истината е, че зодиите имат различно време за усвояване на определен вид диета. Така например кратковременните диети влияят зле на Водолей, Лъв, Телец и Скорпион. Те не трябва да се подлагат на драстични диети, а на дългосрочни, ако искат да източат фигура. Защото организмът им е устроен така, че бързо отслабват и още по-бързо качват килограми.

Съвсем други проблеми имат Риби, Стрелец, Близнаци и Дева. При тях нервното напрежение оказва голямо влияние, особено при жените. Те се заемат с диети, когато решават, че имат проблеми с външния вид, любовта, настроението и т.н.. А трябва да постигнат вътрешен мир, за да е налице и отслабване.

Особен случай са Овен, Козирог, Везни и Рак. Техните хороскопи отчитат силна зависимост между приемането на храната и работата на вътрешните органи и често една диета може да разболее целият организъм. Така че - внимателно с ограниченията, защото тялото бърза да си върне спокойствието на предишните килограми. Вместо диета, въпросните зодии могат да похапват зеленчуци и плодове в неограничени количества, а те пък ще се погрижат тялото да не затлъстява.
Е, този път ще се доверим напълно на астрологията...

Диета под знака на Зодиака
http://beauty.fashion.bg

Нискокалорична диета с горчица

Бадемите помагат при диети за отслабване

Пуканките са по-здравословни от плодовете и зеленчуците

Отслабване според аюрведа с горчиви и лютиви храни

Боровинките помощник при борбата с килограмите

2 бона, за да си отгледаш гърди – порастват на третия месец

Екзотично и много полезно - киви

Трите най-ефективни диети

Вълшебна диета с мюсли

Есенна диета с вкусни витаминозни бомби

ПРОЧЕТИ ОЩЕ ЗА ДИЕТИТЕ

 


Сходни връзки

Диета под знака на Зодиака | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди