изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:55 EET
Има ли напитки, които стимулират либидото?    
Здраве

 За много напитки се смята, че имат стимулиращ ефект върху либидото. Освен домашно приготвените с неясна рецепта и ефект, някои класически напитки се приемат за имащи афродизиачни свойства.



Пенливото вино: има славата на стимулираща напитка. Като всички вина, то съдържа известно количество алкохол, чието освобождаващо задръжките действие улеснява сексуалните отношения. Но алкохолът, когато е в големи дози, има подчертано отрицателен ефект върху секса. На пенливото вино от известни марки може да му се признае, че може да улесни известни успехи при мъжете, доколкото може да предизвика възхищение у обекта на страстта им, но не с качествата си...а с цената.

Колата: това е растение, разпространено в Брега на слоновата кост. Семената му се използват за приготовлението на известната напитка. Но единственият им стимулиращ ефект се дължи на съдържанието на кофеин. Ако имаше нещо вярно в разпространеното мнение за афродизиачния им ефект, то и изпиването на чаша чай би могло да ни възбуди...Смешно, нали?

Ментата: няма проучвания, доказващи стимулиращ ефект у ментата. Ако се пие много чай с мента, то ефектът ще дойде...от чая. Но за него вече стана ясно.

Има ли напитки, които стимулират либидото?Напитки с ванилия: Ванилията е растение от семейството на орхидеите. Легендата за афродизиачните й свойства отдавна обикаля света. Изглежда, че в Южна Америка я използват за лечение на проблеми с ерекцията. Масовото й използване в парфюмерийната промишленост не е тайна за никого. И въпреки това, никое научно изследване не е потвърдило въздействието на ванилията върху либидото. Но ако все пак решите да опитате, по-добре си купете естествен продукт, защото в повечето рецепти се използва...синтетична ванилия.

Напитки с анасон: Ако не знаете, още от древността анасонът се смята за мощен афродизиак. Е, и при него няма научно доказателство. И при него като при всички други алкохолни напитки, трябва да се внимава, защото границата между помощта и вредата му в любовните игри е индивидуална и много незабележима.

Във всеки случай, не бива да се пренебрегва и ефектът плацебо на всички тези напитки. Е, то е все едно да обявиш лимонадата за афродизиак и остава само да си повярваш. Отпускащият ефект от алкохола, например, е психологически. Затова не бива много да се вярва в съществуването на любовно биле или на магически отвари. http://beauty.fashion.bg

Женски хормон е по-добър от виагра

ЯГОДИТЕ СА ИСТИНСКА ВИАГРА

Секси храни? Да, наистина има такива

Бобът и лещата свалят либидото

Желязно либидо

Бракът намалява сексуалното желанието на жените

Сексът е удоволствие, а не съпружеско задължение

Да се предпазим от баналните женски заболявания

Не прекалявайте с порното!

С термометър в леглото - 25° за женски оргазъм /18+/

Легенди за страстта

ЛЮБОВНИЯТ МАРАТОН СИ ИМА МАЙСТОРЛЪЦИ

...Как се проявява мъжката менопауза

 


Сходни връзки

Има ли напитки, които стимулират либидото? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди