изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:09 EET
Диляна Попова на разпит заради Таки    
Новини
  Красивата манекенка Диляна Попова ще бъде разпитвана от органите на реда за контактите си с Христофорос Аманатидис-Таки, който е тартор на нарко групировката “Фирмата”.


Click to see real sizeМоделката, която отскоро се изявява и като актриса, ще трябва да обясни на полицаите с каква цел е пътувала в чужбина в последните три години. От международния й паспорт става ясно, че хубавицата е посетила Дубай, ЮАР, Мексико и Турция. Предполага се, че тя разполага с ценна информация за живота и бизнеса на Таки, който наскоро бе закопчан в Дубай заради изтекла виза. Службите за сигурност искат да научат подробности, за да формулират качествен обвинителен акт срещу властелина на подземния свят в България и да мотивират искането си пред властите в Дубай за екстрадицията му.

Ченгетата ще разпитат и манекенката Боряна Шехтова. Допреди половин година блондинката беше половинка на наркобоса и го следваше навсякъде в чужбина. В началото на 2012 година обаче изненадващо се прибра в България.

През месец февруари т.г. Шехтова е дала показания пред МВР за отношенията си с Таки. Пред криминалистите тя заявила, че наистина се е виждала с Аманатидис, но това е станало случайно в ЮАР преди около 2 години по време на Мондиала.

Съпругата на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев – Мая Илиева, също ще получи призовка за разпит. След смъртта на Главния тя прехвърли почти всички печеливши бизнеси от империята “ВАИ холдинг” на Таки и съдружника му Красимир Каменов-Къро.

Според Даниел Боримиров, който е женен за сестрата на Христофорос – Афродита, на разпит ще бъдат подложени и други известни личности.

Преди няколко дни министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че предстоят нови арести на мастити наркодилъри от обкръжението на Таки. http://www.blitz.bg

Диляна Попова: "Имах връзка с Таки"

Кои са били метреси на Брендо?

Асен Блатечки е мъжът до Диляна Попова!

Диляна Попова e най-хубавата българка

Диляна Попова: Излизали сме с Врачански, но не сме любовници!

Диляна Попова и Боряна Шехтова все още се дишат

Диляна Попова се събра с Дичо, обича друг

Диляна Попова като Алиса в Страната на киното и модата (ВИДЕО)

Диляна Попова: "Не се притеснявам от голотата"

Диляна Попова най-после без дрехи

Диляна Попова изгря в Playboy

Диляна Попова смъква на половина цената за комплексната услуга „Цяла нощ“

Редактирай 

 


Сходни връзки

Диляна Попова на разпит заради Таки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди