изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:55 EEST
Неудобни въпроси нажежиха съдебната зала в Милано    
ЛюбопитноШоугърли отговаряха дали са правили секс срещу пари с Берлускони

Процесът срещу бившия премиер на Италия Силвио Берлускони по случая "Рубигейт" за секс с непълнолетна проститутка и за злоупотреба със служебно положение доведе в съдебната зала няколко шоугърли, участвали в партитата във вилата в Аркоре на Берлускони и набедени, че са имали сексуална връзка с него, пише в. "Кориере дела сера". 

В съдебната зала в Милано красавиците трябваше да отговарят на неудобни въпроси от сорта дали са правили секс срещу пари с премиера и какво точно се е случвало на вечеринките в дома му. 

Шоугърлата Барбара Фаджиоли разкри, че Берлускони й е давал пари, но тази финансова помощ е била като помощта на баща към дъщеря. Тя посочи, че Берлускони я е съветвал да се върне към учението и да зареже света на шоубизнеса.

В съдебната зала гърлата сподели, че момичетата са се обръщали към Берлускони с прякора "Бети", а когато са говорели за парите, получени от него, са използвали вместо думата "пари" думата "обувки".

По повод на вечеринките във вилата на Берлускони Барбара Фаджиоли посочи, че там е имало истински спектакли, но не и стрийптийз, както се твърдеше в пресата. Друга шоугърла Йоана Визан разкри, че от четири години поддържа отношения с Берлускони, но тази връзка се основавала на чувствата. Тя отказа да отговори на въпроса дали е получавала пари в замяна на сексуални отношения с Берлускони.

В съда Визан си спомни, че мароканката Руби, която е в основата на скандала "Рубигейт", е лъжела останалите гости във вилата на Берлускони, че е на 24 години и има прочута майка певица в Египет. Визан отговори на неудобни въпроси от сорта дали във вилата на Берлускони млади дами са се събличали напълно голи. Тя си спомни, че девойките са сваляли понякога ризите си, но не и бельото си. 

Шоугърлата Раиса Скоркина не издържа на напора на неудобните въпроси и се разплака в съда, като обвини журналистите, че я очерняли. Тя се възмути особено много, когато беше запитана дали е правила секс срещу пари с Берлускони и подчерта, че никога не се унижавала пред мъж, защото е добро момиче. 

Шоугърлата Елиза Тоти си спомни, че вечерите във вилата на Берлускони били съпроводени с танци и маскиране на участниците като известни личности, например като Барак Обама или като играчи от футболния клуб Милан, но в това нямало нищо вулгарно.

Момичето отрече да е имало непристойно поведение във вилите на Берлускони, но посочи, че понякога момичета са оставали по бански или по бельо, но не ставало дума за нещо вулгарно.

В съда се яви и бащата на мароканката Руби - Мохамед ел Махруг. Той отрече твърденията на дъщеря си, че я е тормозили и залял с горещо олио за наказание и заяви, че се е държал строго, за да й създаде принципи.
 
За инцидента с горещо олио той си спомни, че е било случайност и е станало, когато Руби е била на една годинка.
 
Карима Ел Махруг 2 В съда бащата на Руби заяви, че е научил за връзките на дъщеря си с Берлускони от медиите. Той посочи, че няколко пъти Руби му е давала пари, един път 500 евро, друг път 1000 евро. Днес той се чувал с Руби само по телефона, не познавал годеника й, нито е виждал бебето, което мароканката роди миналата година. 
 
В съда бащата на момичето припомни, че дъщеря му е бягала от дома често, защото искала да живее като богаташка. 
Накрая той я накарал да избира - да продължи да живее у дома или да отиде в комуна за проблемни младежи. Тя избрала второто и сега от тази комуна трябвало да дават обяснения за поведението на Руби. 
 
(БTA)
 
 
 


Сходни връзки

Неудобни въпроси нажежиха съдебната зала в Милано | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди