изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:50 EEST
По 50 нощни труса в Турция, Гърция и Италия    
По света
Вторични трусове продължиха да разтърсват различни части на Турция и през нощта, след като в неделя край югозападния бряг на страната в Средиземно море беше регистрирано земетресение с магнитуд 6,0.


Най-силният трус за вечерта е бил усетен в 21.28 часа местно време в Западна Турция, и е бил с магнитуд 4,5 по Рихтер. Епицентърът е бил на 281 км от град Измир, с дълбочина 20 км. По-голямата част от от над 50 труса са с магнитуд между 2,0- 2,6 по Рихтер и са в различни райони. 

След земетресението от вчера с магнитуд 6,0 по Рихтер, на гръцките острови Додеканези продължават вторичните трусове - около 50, предава Европейският средиземноморски сеизмологичен център.
За последните два часа са били регистрирани повече от десет вторични труса, като най-силният е бил с магнитуд 3,2 по Рихтер.

За неделя експертите от Националния институт по геофизика и вулканология са регистрирали 55 труса в северната част на страната, като почти всички са били с магнитуд от средно 2,0 по Рихтер, предава ИТАР-ТАСС.

Няма съобщения за нови разрушения, но има нанесени допълнителни щети на редица сгради, които преди това са били повредени, като обитателите на тези постройки вече са били евакуирани. http://www.blitz.bg/

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА ПО СВЕТА В РЕАЛНО ВРЕМЕ 

ВСИЧКО ОКОЛО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ОТ 22.05.2012 - ПЕРНИК - СОФИЯ



 

 


Сходни връзки

По 50 нощни труса в Турция, Гърция и Италия | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
По 50 нощни труса в Турция, Гърция и Италия
Автор: Anonymous да 2012-06-11 @ 08:01 EEST


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди