изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:12 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност През изминалото денонощие, Контролните органи са съставили, 41 акта и 59 фиша. Регистрирани са 3 пътно – транспортни произшествия.

             На 11 юни в 15:36 часа на телефон 112 е получено съобщение за настъпило ПТП с товарен автомобил и велосипедист, на кръстовището до училище „Климент Охридски”, по булевард „Русия”. Изпратените автопатрули на сектор „КАТ” при ОДМВР Добрич, установяват, че товарен автомобил „ЗИЛ – 130”, с прикачен колесен компресор потегля на собствен ход посока булеварда. Констатирано е, че водача на автомобила П.Т. (37г.), при извършване на пътно-ремонтни дейности по локалния път между улица „Никола Петков” и булевард „Русия”, не е взел мерки моторното превозно средство да потегли само, поради големия наклон. Вследствие на това камиона, потегля по локалния път. Водача на автомобила успява да го настигне и в движение избутва, колегата си М.Я. (43г.) от село Соколово, който се е намирал в кабината. Последвалите опити на водача да овладее тежката машина са безуспешни и на кръстовището с булевард Русия, той също скача в движение от камиона. МПС продължава своя път през разделителната ивица на булеварда и в отсрещното платно удря движещият се велосипедист Д.Б. (16г.). Вследствие на настъпилото ПТП, велосипедиста Д.Б., е настанен в интензивното отделение при МБАЛ Добрич, с черепно мозъчна травма, с множество контузии и опасност за живота. Водача П.Т. също е настанен в интензивното отделение при МБАЛ Добрич с фрактура на таза и бедрото, с множество травми без опасност за живота. Третият пострадал М.Я. е настанен в неврохирургия при МБАЛ Добрич, с комоцио и травма на главата, без опасност за живота.

            По случая е започнато досъдебно производство по описа на Първо РУП гр. Добрич. Продължава работата по изясняване на фактическата обстановка, причинила тежкото пътно транспортно произшествие.

 

            На 12 юни в 3:30 часа по главен път от КК. „Албена” в посока гр. Добрич на 1.5 километра след село Батово, е настъпило ПТП.

 

            Дежурен екип по КАТ, констатира, че лек автомобил „Фолксваген Пасат”, управляван от С.П. (56г.) поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над МПС. Автомобила напуска пътното платно в дясно на посоката на движението и се удря в земен скат, вследствие на което се връща на пътното платно и се преобръща на таван. Водача на автомобила е без опасност за живота, изпробван е с техническо средство и не е констатирано наличието на алкохол. Нанесени са значителни материални щети на превозното средство. 

           

            През изминалото денонощие, на територията на ОД МВР Добрич не са регистрирани пожари.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2012-06-13 @ 01:03 EEST

Там на Батово е добре да се прасне една светоотразителна маркировка. Хубавата дясна маркировка освобождава напрежението в зрението нощно време.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди