изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:53 EEST
Анна изчезнала след купон, не иска да я търсят, иначе ще се самоубие    
Новини Родителите на 18-годишната Анна Евгениева Грозева от Горна Оряховица са в шок, след като детето им е в неизвестност от 5 дни. Вчера полицията в Търново разпространи описание и снимка на Анна. Момичето е в неизвестност от 8 юни и е обявено за издирване на следващия ден. Родителите съобщили в полицията, че дъщеря им не се е прибрала и нямат връзка с нея.


В петък вечерта Анна била на купон с приятели в търновско заведение. Компанията празнувала рожден ден на съученичката и Мирела. В късните часове младежите се пренесли в апартамента на семейството на Анна в старопрестолния град. Тийнейджърката оставала там от време на време, вместо да пътува при родителите си до съседния град.

 След като всички се разотишли, тя останала сама. Обяснявала, че на следващата сутрин ще си ходи на село, но никой повече не я е виждал, казаха криминалисти.

Изчезналата девойка учи в Природоматематическата гимназия "Васил Друмев". Според педагозите тя е много сериозна и интелигентна. Била дори пълна отличничка на паралелката с профил информатика. Печелила призови места на национални олимпиади по физика и математика, но в последните месеци понижила успеха си и започнала често да отсъства от часовете. Класният Борислав Марковски разговарял последно с нея точно в петък. Единайсетокласничката обещала, че ще положи усилия да оправи оценките си.

Учителите отдават промяната на трагедията, сполетяла семейството преди две години. Тогава по-големият брат на Анна, Филип се хвърли от 13-тия етаж на Панорамата в Горна Оряховица. Самоубийството на 23-годишният младеж посред бял ден в оживения център на града потресе местните.

Родителите на Анна са физици по образование, а баща й Евгени Грозев е най-известният ключар в Търново. От семейството смятат, че дъщеря им е отвлечена от трафиканти и е изведена в чужбина против волята си.

Днес следобед Анна се е обадила на баща си от скрит номер, разказа Грозев пред "24 часа". "Каза ми: Добре съм, ще се върна след един месец, но искам да се откажете от издирването у нас и в чужбина, иначе ще се самоубия", но аз откъде да съм сигурен, че не е с опрян пистолет в гърба?", тревожи се Евгени.  За да запазят живота на дъщеря си те направиха отказ в полицията от издирването на момичето.

"Така сме изпълнили всички условия и се надяваме тя да е жива. Ако оттук насетне я намерят мъртва, ще сме сигурни, че не е самоубийство", каза Грозев.
Според последни данни от разследването пък момичето е тръгнало доброволно с 30-годишният си приятел Илиян, защото имало конфликт с родителите.

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Анна изчезнала след купон, не иска да я търсят, иначе ще се самоубие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди