изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:06 EET
Вижте как изглежда лицето на изгризания от канибал    
По света Бездомният мъж, чието лице бе изгризано на 80% от канибала от Маями Руди Юджийн, дойде в съзнание. Това съобщават лекари от болницата „Джаксън Мемориал" за "Дейли Мейл". На репортерите бе показана снимка, на която Роналд Попо се разхожда из болницата, подкрепян от двама медици.

Наложило се е в резултат на получените травми лявото око на пострадалия да бъде отстранено. При това лекарите се надяват да успеят да възстановят дясното му око, което също пострада сериозно по време на атаката.

Той е радостен да ви съобщи, че се чувства добре, започнал е да се храни, да се разхожда, той разговаря с нас, заяви Николас Намиас, хирург в университетската болница в Маями.

На снимката, разпространена за медиите, се вижда, че горната част на лицето на Попо е покрита с гнойни корички. Той също няма нос, а двете му очи са покрити.

По думите на лекарите Попо живее за момента и иска да си говори само за обикновени неща. Попо ще трябва да се подложи на серия от пластични операции за възстановяване на лицето си. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Вижте как изглежда лицето на изгризания от канибал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди