изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:02 EEST
АЛБЕНА Е ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДНА НАУЧНА МУЛТИДИСЦИПЛИНАРНА ГЕОКОНФЕРЕНЦИЯ    
Туризъм

За дванадесети пореден път България ще е домакин на уникалното научно събитие Мултидисциплинарна геоконференция и ЕКСПО - SGEM 2012, съобщиха от курорта Албена, който ще е домакин на проявата от 17 до 23 юни.



Този уникален пос воята същност форум обхваща 24 научни направления от областта на Геонауките, занимаващи се с правилната експлоатация на нашата планета - от проучвания и добив на ресурси, начини за възстановяване, нови и възобновяеми енергийни източници, отпадъци, екология, води, нанотехнологии, морски, океански и горски екосистеми, почви, нефт и газ, ядрени технологии и прочие направления, с една единствена цел: Да направим планетата ни едно по-добро място за нашите деца и тяхното бъдеще.

Съорганизатори на Геконференции SGEM са академиите на науките на България, Чехия, Латвия, Полша, Русия, Сърбия, Словакия, Украйна, Българската индустриална камара,  университети от Европа, Австралия, Азия и Америка, частни компании от бранша и други.

През годините в геоконференции SGEM досега са участвали над 4000 учени от повече от 50 държави от всички континенти. Тази година регистрираните участници са над 600. В рамките на 5 конферентни дни над 300 учени ще присъстват лично да представят своите трудове в различните научни сесии. Научните доклади се отпечатват в специални конферентни сборници от няколко тома. секи конферентен сборник (ISSN 1314-2704) се индексира в най-големите международни научни Бази данни - ISI Web of Knowledge, Web of Science, CrossRef, ProQuest, EBSCO and SCOPUS и други, което определя и изключително високия Импакт-фактор на събитието. НДТ

 

 


Сходни връзки

АЛБЕНА Е ДОМАКИН НА МЕЖДУНАРОДНА НАУЧНА МУЛТИДИСЦИПЛИНАРНА ГЕОКОНФЕРЕНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди