изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:11 EEST
Помага или пречи сексът на голям шампионат    
 Celia Lora 6 Celia Lora 3 

Любопитно

Преди началото на всеки голям форум - било футболен или в който и да е друг спорт - винаги започват изследвания дали сексът пречи или помага на спортистите. И всеки път изводите са различни.



Затова най-добре е да се приложат примери за крайностите и читателите сами да преценят. И да се разбере дали има предпоставки за забрана или тотално разрешение на това удоволствие сред тимовете на Евро 2012.

Като такъв пример може да се вземе Швеция на две поредни световни първенства. През 1990 г. на мондиала в Италия играчите на "тре крунур" са с тотална забрана да се виждат с жените, приятелките и любовниците си. Всяко подобно провинение било наказвано тежко.

Дали в резултат на тази забрана, дали заради нещо друго, но скандинавците губят и трите си мача, при това с един и същи резултат - с по 1:2. Пораженията са от Бразилия, Шотландия и Коста Рика.

Според отзивите отпреди 22 години, тогава шведите изглеждали тромави и неориентирани в мачовете си. Дали това е заради липсата на секс?

Заради тази забрана, отборът станал за подигравка от разкрепостените бразилци. Защитникът на южноамериканците Мауро Галвао се похвалил, че не спира да прави секс с жена си и по време на първенството и това не му пречи.

Малко по-късно обаче, още на 1/8-финалите, неговата Бразилия е отстранена, а самият Галвао е попилян от звездата на Аржентина в този двубой Клаудио Каниджа. Тогава бразилецът става обект на шеги, че е останал без сили за този мач заради среднощните си подвизи.

Само четири години по-късно обаче идва и друг пример. Тогава Швеция отново е на световно. Там вече скандинавците мачкат съперниците си и стигат до третото място. В битката за него бият нас - с 4:0. Походът им към финала е спрян от бъдещия шампион Бразилия.

Една от разликите с предишния шампионат е, че през 1994 г. в САЩ няма забрана за присъствие на жени и приятелки. И шведите летят по терените до самия край.

Затова тази година в Полша и Украйна няма нито един отбор, който да е наложил такава тотална забрана за посещения на нежните половинки. Дали този пример е повлиял на селекционерите? Ще разберем на 1 юли кой е избрал най-подходящата комбинация.

http://www.sportni.bg

Бюст №1 и Преслава скачат за ЦСКА

Знойна мексиканка взела акъла на Стоичков

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ирина Шейк 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Помага или пречи сексът на голям шампионат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди