изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:00 EEST
ДОБРИЧ ПРИЕМА ФИНАЛИТЕ ПО ВОЛЕЙБОЛ ПРИ 15-ГОДИШНИТЕ    
СпортСнощи в конферентната зала на парк-хотел "Изида" се състоя техническата конференция, на която бе изтеглен жребия за разпределение на отборите в двете предварителните групи от финалите на държавното първенство по волейбол за момчета до 15 години, на което Добрич е домакин.

Съгласно наредбата на БФВ водачи и подводачи на групите трябва да са отборите, спечелили четирите зонални турнира, сред които са и младите волейболисти на Добруджа 07, класирали се първи на турнира в град Казанлък. Като домакини на турнира, възпитаниците на треньора Генчо Цветков ще могат да си изберат залата, в която да играят своите срещи от предварителната група, като това най-вероятно ще е зала УСШ в градски парк "Свети Георги". Другото спортно съоръжение, където ще се определя шампионът на България в тази възрастова група, е зала "Добротица". Срещите в предварителните групи и в двете зали ще се играят на 14, 15 и 16 юни, като полуфиналните и финални мачове ще се проведат в неделя (17 юни) и понеделник (18 юни) в зала "Добротица". А ето и кои волейболни клубове ще спорят в за отличията в републиканския шампионат при момчетата до 15 години: "Добруджа 07"-Добрич, "Казанлък"-Казанлък, ЦСКА-София (шампион от 2011г.), "Марек Юнион Ивкони"-Дупница, "Виктория волей"-Пловдив (финалист от 2011г.), "Миньор"-Перник, "Нефтохимик 2010"-Бургас, "Пирин"-Разлог,  "Монтана"-Монтана, "Левски"-Карлово, "Локомотив"-Червен бряг и "Хебър"-Пазарджик. Прави впечатление липсата на утвърдени волейболни школи като софийските "Левски волей" и "Славия", както и на "Арда"-Кърджали и "Черно море БАСК"-Варна, което дава ясен знак за много силната конкуренция сред отборите-финалисти.
Домакините от ВК"Добруджа 07" са подготвили перфектни условия за провеждане на турнира, който е първият от подобно ниво, организиран в град Добрич през последните 20 години. Любителите на волейбола от областния град и региона ще могат да наблюдават всички срещи при свободен вход.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ПРИЕМА ФИНАЛИТЕ ПО ВОЛЕЙБОЛ ПРИ 15-ГОДИШНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди