изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:44 EEST
Видеоклип: М. Димитров - Цезар, Борисов - варварски лидер, Кунева - Клеопатра    
Политика

Видеопародия, описваща кризата в СДС и битките за наследството в дясното пространство, се появи в интернет.
Автор на клипчето в youtube е videokarikatura. От същия автор е и популярният клип, посветен на лидерската битка в БСП, завършващ с думите "Я не архар, дорогой.", които Сергей Станишев казва на Георги Първанов.



Сред героите на новото филмче, базирано на история за древния Рим и варварите, са бившият лидер на СДС Мартин Димитров (в ролята на Цезар), лидерът на ДСБ Иван Костов (Помпей), президентът Петър Стоянов (Брут). Премиерът Бойко Борисов е изобразен като водач на варварите, Меглена Кунева - като Клеопатра, а преминалият от ДСБ в партията на Кунева Прошко Прошков - като Марк Антоний.
В клипа Петър Стоянов доубива ранения Мартин Димитров.

В коментара си авторът е написал: "Борбата в дясното пространство става ожесточена и поражда следните въпроси: Има ли заговор за унищожаване на СДС? Петър Стоянов работи ли срещу СДС? Ще успее ли новият лидер на СДС да победи враговете на партията? "И ти ли, Петре ?" е пародиен видео поглед за процесите в дясното пространство, преувеличени и изопачени през призмата на карикатурата."

Мартин Димитров подаде оставка преди месец, след като мнозинството в Националния съвет на СДС взе решение съюзът да не участва на изборите догодина заедно с ДСБ в Синята коалиция.


http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Видеоклип: М. Димитров - Цезар, Борисов - варварски лидер, Кунева - Клеопатра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди