изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:30 EET
Кои разхлаждащи напитки ни помагат да отслабнем?    
ЗдравеКолкото по-горещо, толкова по-течно трябва да е менюто ни. Особено ако искаме и да свалим килограми. Но ще кажете от време на време ни се иска да пием и нещо друго, освен по една студена вода.Какво да изберем когато излизаме с приятелки?


С приятелки е все пак по-лесно да не ядете нищо и да пиете по-странни неща, отколкото с мъж. Мъжът винаги ще си помисли, че сте много префърцунена, ако държите винаги на веганска кухня, на някой точно специален и по-изискан ресторант или пък вместо на бира го заведете в някой шейк бар и се наливате с кокосово мляко или плодови сокове. Така че не разчитайте мъжете да ви разберат, но приятелките предполагам, че няма да имат нищо против да пият с вас по едно:

нискокалорично прясно мляко – някои твърдят, че прясното мляко не е полезно за по-порасналите жени, но досега не съм чула достатъчно смислени аргументи. Та именно порасналите жени трябва да мислят как да си набавят повече калций и да противостоят на времето, укрепвайки костите си. Смята се, че обезмасленото прясно мляко помага на мастните клетки да се топят по-бързо и дори да е вредно за други 100 неща, поне за отслабването е полезно.

зелен чай – Колкото и да е спорно прясното мляко за здравето на порасналите жени, за зеления чай няма такива противоречия. Всички признават, че е полезен, но трябва да е качествен.

прясно изцедени плодови сокове – и за тях никой не може да отрече, че са полезни. Все пак ако с времето сте се сдобили с някоя й друга хронична болест, проблеми със стомаха и други, трябва да проверите дали пък не ви вреди някой от плодовете, като например ягодите или портокалите.

прясно изцедени зеленчукови сокове – обикновено ги забравяме, но те също са много полезни. Прясно изцеден сок от моркови, целина, магданоз, цвекло – фантазия... Само трябва да имате подходяща сокоизтисквачка и разбира се пресни зеленчуци.

домашна лимонада – това си е класика за жегите.

домашен сок от бъз – като бях малка само това се пиеше у дома. Явно вече е време да се вживея в ролята на добра майка и аз да подновя традицията в направата на домашен сок от бъз. Който е опитвал знае, че е страхотно. Е, дотогава ще си пия само вода, но пък е хубаво и децата ни да имат сладки спомени от детството си като – домашна лимонада на сянка под лозницата. http://www.az-jenata.bg

Има ли напитки, които стимулират либидото?

10-те най-големи врагове на съня

Потребители избраха най-добрите храни и вина на изложения в панаира

5 прости правила срещу детските настинки

Всички рецепти за Нова година на едно място

10 ЗЛАТНИ ПРАВИЛА - КАК ДА ПИЕМ, БЕЗ ДА СЕ НАПИЕМ

3 хранителни вещества, важни за всяка жена

Древен трик за отслабване

Екзотично и много полезно - киви

 


Сходни връзки

Кои разхлаждащи напитки ни помагат да отслабнем? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди