изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:07 EEST
23-годишен получи условно наказание за грабеж    
Ред и сигурностНаказание 2 години условно лишаване от свобода при 3 години изпитателен срок получи 23-годишният Стефан Б. Бенов от гр. Добрич, след като Окръжен съд – Добрич, одобри сключеното между него и Окръжна прокуратура – Добрич, споразумение за решаване на наказателното дело срещу него в досъдебното производство.

Той е признат за виновен в това, че на 26.02.2012 г. в съучастие с трима младежи от Добрич, като съизвършители, отнел сумата от 396 лв. и 12 кутии цигари на обща стойност 52,44 лв., всичко на обща стойност 448,44 лв. от магазин, като употребил за това сила. Деянието е извършено при форма на вината пряк умисъл. Прокуратурата смята, че предложеното споразумение е законосъобразно и справедливо и с него ще се постигнат поставените в закона цели за генерална и лична превенция.

Стефан Бенов има средно образование, безработен е, не е осъждан.

Окръжен съд – Добрич, прецени, че споразумението не противоречи на закона и морала и го одобри. Съдебният състав отмени наложената на Стефан Бенов мярка за неотклонение задържане под стража в периода от 14.03.2012 г. до деня на одобряване на споразумението.

То има последиците на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване.

 


Сходни връзки

23-годишен получи условно наказание за грабеж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди