изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:22 EEST
Изцеление по духовен път – медицински доказуемо. Лекар изказва становище.    
Здраве

Добрич, Висше училище Международен колеж, ул. "България" №3, на 16 юни (събота) от 11.00часа ще се състои доклад на тема „Изцеление по духовен път чрез учението на Бруно Грьонинг“. Мероприятието се числи към поредицата доклади на медицинската научна специализирана група на приятелския кръг на Бруно Грьонинг. Поканен е всеки, който има интерес към темата. Хора, търсещи помощ и изцеление, както и лекари, и практикуващи лечителски професии са сърдечно поканени.



 

Референти на този доклад са Д-р Фльохингер и Д-р Стоенчева. Входът е свободен.

 

Чрез приемане на лечебна сила все повече хора преживяват помощи и изцеления от страдания, които от лекарска страна се разглеждат като нелечими.

 

Много от тези успехи възникват, след като засегнатите преди това дълго, но безуспешно са били лекувани по различни начини и накрая са изчерпали всички възможности за терапия.

 

Д-р Фльохингер и Д-р Стоенчева говорят в доклада и за изцеления, които са възникнали по духовен път. На посетителите се показва начин, по който съзнателно да приемат в своето тяло лечебната сила. Установява се, че дори най-тежките органични заболявания могат да бъдат изцелени за постоянно. Така може да се получи и освобождаване от зависимости от дроги.

 

В приятелския кръг на Бруно Грьонинг не се преглежда, диагностицира и не се провеждат терапии. Не се препоръчват, нито предписват или предлагат медикаменти. Не се отклонява посещението на лекар, вземането на медикаменти, прилагането на терапии или оперативни намеси.

Повече информация в интернет на:

http://www.bruno-groening.org

 


Сходни връзки

Изцеление по духовен път – медицински доказуемо. Лекар изказва становище. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди