изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:41 EEST
"Господари на ефира" се завръщат в ефира на Нова телевизия    
НовиниТв предаването "Господари на ефира" са завръща отново в Нова телевизия. Предаването ще стартира 10-ия си сезон през есента, казаха от медията, а продуцентът на формата Джуди Халваджиян потвърди новината. Той обаче не пожела да издаде с каква концепция е спечелил отново доверието на телевизията, след като неотдавна я напусна и се премести в Би Ти Ви.

"Господари на ефира" ще бъде изцяло обновено –  с нови декори, нови рубрики и още много изненади , които зрителите ще видят скоро, заканват се продуценти и телевизия.

През новия сезон обаче предаването няма да продължи сътрудничеството си с италианското "Стриша ла нотиция" (Striscia La Notizia).

През деветгодишната си история "Господари на ефира" претърпя много промени и следвайки логичния си път на развитие, се отдалечи значително от италианската версия, създавайки свой уникален облик.

Екипът от сценaристи, режисьори и водещи, които превърнаха "Господари"-те в институция, подготвя един още по-атрактивен и запомнящ се десети сезон на хитовото шоу.

Междувременно из медийните среди усилено се говори, че от Би Ти Ви са решили да отвърнат на удара и в момента готвят нов проект, който да копира предаването на Джуди Халваджиян.

Дали обаче това е така, ще стане ясно през септември, когато новият телевизионен сезон обещава куп изненади на родните зрители.

На официална пресконференция в средата на април съсобственикът на "Глобъл вижън" (Globalvision-bg.com) Маги Халваджиян заяви: "Скъсахме си договора с Би Ти Ви, свалихме си предаванията, скоро ще започнат и съдебни дела".

Фирмата е продуцент на предаванията "Господари на ефира" и "Пълна лудница".

Причина за раздялата и търсенето на права в съда е заради неспазени условия в договора - телевизията не плащала за произведената продукция от "Господари"-те, а освен това имало цензура и некоректно отношение от страна на Би Ти Ви.

"Хората искат да имат договор с Би Ти Ви, а ние си го скъсахме. Има едно нещо, което ни е водило винаги напред и да се чувстваме свободни хора. Ние не сме от хората, които мълчат", каза още Маги Халваджиян.

"Много е лесно да кажеш, че не сме прецизни в договора си. Изявлението на Би Ти Ви е жалко и смешно. Когато се подиграват с работата на екипа ми, ще бъда безкомпромисен.

Тук ме удариха в сърцето. Ако има нещо, за което 15 години да съм се борил като лъв, то е атмосферата в нашата компания да е приятелска. Ние не сме началници с пури в ръцете", коментира още Халваджиян. http://m.vesti.bg/

 


Сходни връзки

"Господари на ефира" се завръщат в ефира на Нова телевизия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди