изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:53 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалите почивни дни на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 12  криминални престъпления. Служители на РУП Албена, задържаха 21 годишен младеж, за притежание на наркотици. 



 

 

            На 17 юни, в 1:17 часа на територията на К.К. Албена, автопатрул, спират за проверка М.Д. от село Божурово. При извършената полицейска проверка и обиск, е открито пликче с жълтеникаво прахообразно вещество. От направения полеви наркотест, е установено, че веществото реагира на „амфетамин”.

           

            - На 17 юни около 9:10 часа е получено съобщение в РУП Балчик, за извършена кражба на проводници. При извършения оглед на място  е установено, че неизвестен извършител, е извършил кражба на около 120 метра меден проводник от междустълбия в землището на гр. Балчик. По случая е започнато досъдебно производство по описа на РУП Балчик.

 

            Контролните органи са съставили 104 акта и 119 фиша за констатираните от тях нарушения. Регистрирани са 4 пътно транспортни произшествия с материални щети.

 

- На 16 юни, около 20:50 часа, по улица „Батовска”, на кръстовището с бул. „25-ти септември”, лек автомобил „Хонда Сивик”, управляван от Б.Б. (32г.) от гр. Добрич допуска ПТП. При оглед на място е установено, че поради движение с несъобразена скорост в зоната на десен завой , водача губи контрол на автомобила, удря се в стълб за улично осветление, намиращ се в разделителната ивица и навлиза в платното за насрещно движение. В следствие на ПТП, са настъпили материални щети по автомобила и стълба. От извършената проверка за алкохол с техническо средство е установено наличието на 2.44 промила алкохол в издишания от водача въздух. Взета е кръвна проба по надлежния ред. По случая е започнато бързо полицейско производство по описа на Първо РУП гр. Добрич.

 

 

 

-          На 16 юни около 6:10 часа автопатрул на РУП Каварна  спират

за проверка лек автомобил „Форд КА” с великотърновска регистрация. От извършената проверка за алкохол, на водача П.В. (40г.),  е констатирано наличието на 1,52 промила. Образувано е бързо полицейско производство по описа на РУП Каварна.

 

 - На 17 юни в 11:00 часа по главен път от гр. Добрич в посока К.К. „Албена”, в района на село Славеево, лек автомобил „Пежо”, управлявано от 34 – годишната С.Н. от гр. Добрич допуска ПТП. Установено е, че поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, жената губи контрол над автомобила, напуска пътното платно в ляво по посоката на движение и се удря в електрически стълб. В резултат на произшествието са нанесени значителни материални щети по автомобила. Водача на МПС е без опасност за живота и не е констатирано наличието на алкохол в кръвта.

 

- На 17 юни в 22:10 часа в РУП Генерал Тошево е получено съобщение от телефон 112, за настъпило ПТП по пътя с. Спасово – с. Бежаново. Пристигналите екипи на място са установили, че на тъмен участък от пътя, 16 - годишния О.А., от село Бежаново. е застигнат и блъснат от лек автомобил. МПС не е спряло при възникналото ПТП и е продължило движението си посока село „Дуранкулак”. Младежа е без наранявания. Нанесени са материални щети по велосипеда. По случая е започната проверка  за установяване на водача на МПС.

 

            През изминалите почивни дни на територията на ОД МВР гр. Добрич, са възникнали 8 пожара без материални щети.

           

18.06.2012 г.                                                    ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди