изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:00 EEST
ПЕТКО ГАБРОВСКИ СПЕЧЕЛИ "АНДРОС БИЛДИНГ ГРУП КЪП"    
Спорт

Петко Габровски от Плевен триумфира в турнира по тенис на маса за купата на "Андрос Билдинг груп", който се проведе в Добрич. На финала той победи Петьо Кръстев от София. Третото място в надпреварата зае представителят на домакините Радослав Камберов, който отново демонстрира завидна техника и заслужено намери място сред най-добрите на елитния турнир.



В престижната десетка място намериха още: Стоян Поппетров (Горна Оряховица), Любомир Кралев (Варна), Марио Якимов (Свищов), Светлин Беров (Горна Оряховица), Владислав Танчев (София), Цветомир Цонев (Добрич), и Петър Джерманов (София). Непосредствено след най-добрите се класира още един добричлия - Стойко Стойков. "Андрос Билдинг груп" се проведе за първи път, благодарение на концесионерът на спортен комплекс "Русалка" в Добрич Йордан Андреев. В спортната проява взеха участие близо 80 топ тенисисти от цялата страна. Най-добрите си поделиха солиден награден фонд, материални награди, както и красиви купи. Мнението на майсторите на играта с малкото топче е, че новата модерна зала в Добрич е една от най-добрите в България и дава възможност за професионална подготовка, както за начинаещи тенисисти, така и за състезатели на високо ниво.

 


Сходни връзки

ПЕТКО ГАБРОВСКИ СПЕЧЕЛИ "АНДРОС БИЛДИНГ ГРУП КЪП" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди