изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:44 EEST
МАТЕЙ КАЗИЙСКИ И ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА НАГРАДИХА НАЙ-ДОБРИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ ПРИ МОМЧЕТАТА    
СпортМега звездата на българския волейбол Матей Казийски пристигна в Добрич и заедно с кмета на града Детелина Николова награди най-добрите отбори в държавното първенство при момчетата до 15 години.

Шампиони станаха състезателите на пловдивския Виктория волей, които на финала победиха с 3-0 гейма домакините от Добруджа 07. В отделните части добричлии отстъпиха с 18-25, 19-25 и 26-28 точки.
Въпреки загубата възпитаниците на Генчо Цветков заслужават адмирации за достигането си до тази фаза, тъй като успехът им отново поставя Добрич на едно от най-високите стъпала на волейбола в България. Две от индивидуалните награди получи капитанът на добруджанци Иво Калев, който бе отличен за най-добър нападател и най-добър комплексен състезател. Двубоят бе наблюдаван от близо 400 зрители в зала "Добротица", а феновете на волейбола в града направиха атмосферата на срещата, като на мач от европейските клубни турнири. Всички останаха приятно сюрпризирани от домакините, които поканиха легендният волейболист Матей Казийски лично да връчи индивидуалните награди и асистира на градоначалника при връчването на медалите. Казийски не отказа на нито един фен за снимка или автограф. Разговаря с всички и поздрави всеки един състезател от двата тима, които достигнаха до финала, както и бронзовите медалисти от ЦСКА. Близо половин час феновете на волейбола на крака скандираха името на Матей и му пожелаха той и Радостин Стойчев да водят националите на Олимпиадата в Лондон.


 


Сходни връзки

МАТЕЙ КАЗИЙСКИ И ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА НАГРАДИХА НАЙ-ДОБРИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ ПРИ МОМЧЕТАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди