изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:52 EEST
МАТЕЙ КАЗИЙСКИ: "ДОБРИЧ ВЪЗРАЖДА ВОЛЕЙБОЛНАТА КУЛТУРА"    
Спорт"Много съм радостен, че място като Добрич възражда волейболната култура. Беше се позагубила през последните години, докато бях в чужбина. Радвам се, че отново се прави нещо за волейбола. Има зали, има деца, които тренират, играят, радват се много. Финалната среща от шампионата при момчетата между Добруджа и Виктория волей бе страшно емоционална. За съжаление волейболистите на Добрич не можаха да спечелят, но пък се получи красив мач. Момчетата от Виктория волей си заслужиха победата", заяви пред репортер на НДТ мега звездата на българския волейбол Матей Казийски.

Той не пропусна да отбележи атмосферата в залата. "Беше невероятно. Феновете на волейбола в Добрич ме накараха да бъда много щастлив и горд, че съм българин. Радвам се, че бях тук и видях тази емоция", каза Казийски, чието име бе скандирано близо половин час на крака от зрителите в зала "Добротица". "Надявам се, че нещата с националния отбор ще се изгладят и аз ще се върна. Ние с Радостин Стойчев също искаме да се завърнем и да побеждаваме за България, да радваме хората, но трябва някои неща да се изгладят - не може да се продължава, както беше досега. Ще бъда отново в националния, ако се намери решение на проблема с федерацията, каквото към този момент няма. Надявам се да успеем да убедим хората, че това е правилният начин", добави Матей Казийски.
 


Сходни връзки

МАТЕЙ КАЗИЙСКИ: "ДОБРИЧ ВЪЗРАЖДА ВОЛЕЙБОЛНАТА КУЛТУРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди