изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:11 EEST
3 ПРЕКРАСНИ ПОБЕДИ ЗА ТИХОМИР ТОДОРОВ НА КОРТОВЕТЕ В СОФИЯ    
СпортСъстезателят на Изида Тихомир Тодоров записа три разгромни победи в квалификациите на държавното първенство по тенис за момичета и момчета до 12 години. Шампионатът се провежда на кортовете на столичния клуб 15-40.



В първия кръг Тодоров отвя Петър Лозанов от пловдивския Локо 98 с 4-1 4-1. Във втория кръг елиминира със същия резултат и Никола Колячев от ямболския Диана. В последното стъпало за влизане в основната схема добричлията бе още по-безкомпромисен и не даде нито гейм на Велислав Бонев от търговище – 4-0 4-0.

При тегленето на жребия за основната схема Тихомир нямаше голям късмет. В първия кръг той ще излезе на корта срещу поставения под №3 Адриан Андреев, който е национал и с голям опит в турнирите от вътрешния и международния календар.

При момичетата Габриела Петкова от Добрич, която се състезава за 15-40, ще играе в първия кръг с Алексия Василева от Малееви. В първия кръг при двойките Габи и Кристина Капитанова отстъпиха на поставените под №1 Гергана Топалова (Локо ПД) и Михаела Гаджева (Пазарджик). При момчетата Тихомир Тодоров и Николай Неделчев от Разград загубиха от Антъни Генов и Данаил Митов с 6-1 6-4.

 


Сходни връзки

3 ПРЕКРАСНИ ПОБЕДИ ЗА ТИХОМИР ТОДОРОВ НА КОРТОВЕТЕ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди