изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:10 EEST
ДОПИНГ ЧЕНГЕТА ПОСЕТИХА ДОБРИЧ    
СпортДопинг ченгета от Унгария са посетили Добрич и са проверили виетнамските национали по вдигане на тежести, които тренират с Диян Дейков за Олимпиадата в Лондон. „Указахме и пълно съдействие и със спокойствие очакваме резултатите от допинг контрола. Преди виетнамците да пристигнат в Добрич дадохме точен адрес, за да може да ни проверят по всяко време”, заяви пред репортер на НДТ българският треньор.

В момента той и азиатците вече са във Франция, където ще продължи заключителната част от подготовката на азиатските тежкоатлети. Там те ще участват в традиционен международен турнир в град Кумине. Надпреварата ще бъде генерална репетиция за виатнамците, които ще участват на Игрите в Лондон.

„Всички са много доволни от престоя си в България, но избрахме Франция за последния месец от подготовката ни, тъй като там климата най-много се доближава до този в Англия”, добави Дейков.

В същото време се разбра, че унгарските допинг ченгета внезапно са посетили и българските национали по вдигане на тежести по време на лагера им в Асеновград. Тези дни се очакват резултатите от допинг пробите. 

 


Сходни връзки

ДОПИНГ ЧЕНГЕТА ПОСЕТИХА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди