изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:35 EEST
МАМИНО ДЕТЕНЦЕ: Синът на Аня Пенчева е вторият моторист от мола    
Новини Състезателят по мотоциклетизъм и еврошампион по супермото Ангел Караньотов, който е син на актрисата Аня Пенчева, е вторият моторист, преминал през търговската част на столичен МОЛ, съобщи БНР, като се позова на източници от МВР. Инцидентът стана на 5 юни около обяд в мола на бул. "Цариградско шосе", а сигналът е подаден в полицията два дни по-късно от служители на звено „Сигурност” в търговския център. Видеозапис на случилото се бе разпространен в интернет.

На 13 юни от МВР съобщиха, че единият от мотористите - 22-годишен младеж с инициали Я.И, е задържан, а 18-годишният му съучастник с инициали А.К се издирва. Двамата тръгнали с моторите си от подземния паркинг на мола, преминали през търговската част и накрая излезли през централния вход.

Вчера Ангел Караньотов* сам е отишъл в сградата на Седмо РПУ в столицата, придружен от адвоката си. Повдигнати са му обвинения в хулиганство, но не е бил задържан и след разпит е освободен.

22-годишният му приятел обаче прекара 24 часа в ареста, след което също бе освободен с обвинение за хулиганство. Според закона за това престъпление наказанието е до 2 години затвор или пробация.

Бащата на Ангел - бизнесменът Ивайло Караньотов, коментира пред Нова телевизия, че синът му ще понесе последствия за действията си по-сериозни, отколкото повдигнатото обвинение за хулиганство. Караньотов добави, че все пак е в приятелски отношения със сина си и последствията ще са възпитателни.
„Искали са да направят клипчета за гаджетата да ги гледат. Не искам да кажа, че не е опасно. Изключително безотговорно е", допълни Караньотов, но изтъкна, че все пак има значение и фактът, че синът му е състезател и „ако не е такъв, няма да може да кара мотори".
"Този спорт, с който се занимава, води до висок адреналин", каза още бащата в защита на сина си.

Самият Ангел Караньотов увери пред bTV, че е нямало опасност за хората в мола и се извини за постъпката си. "Гарантирам, че не можеше да нараня никой. Бяхме подсигурили хора по ескалаторите, които предупреждаваха", заяви младежът.


--------------------------------------------------------------------------------
* Ангел Караньотов е роден на 28 май 1994 г. Той е син на Аня Пенчева и втория й съпруг Ивайло Караньотов. Тренира мотоциклетизъм от 5-годишен и е трикратен европейски шампион по супермото.
http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

МАМИНО ДЕТЕНЦЕ: Синът на Аня Пенчева е вторият моторист от мола | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди