изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:22 EEST
Генерален спонсор заряза волейбола заради скандалите    
СпортШумните скандали в родния волейбол прогониха генералния спонсор на мъжкия национален отбор. Пенсионноосигурителната компания "Доверие" се оттегля от подпомагането на федерацията две седмици преди финалите на Световната лига в "Арена Армеец" (4-8 юли). Прекратяването на спонсорския договор ще бъде направено в началото на следващата седмица.

Президентът на федерацията Данчо Лазаров разкри наскоро, че в разгара на скандала е имало среща между него, бившия национален селекционер Радостин Стойчев и представител на спонсора, който ги призовал да спрат войната, но това така и не стана.
Волейболистите ни вече са в Гимараеш, където през уикенда е поредният турнир от Световната лига.
Паралелно с турболенцията, която ще тресе дълго най-успешния ни колективен спорт, олимпиадата наближава с пълна сила. Вече е ясна програмата на нашите в Лондон и тя е повече от благоприятна, като се започне от групата, в която попаднахме. В първата среща националите срещат най-слабия тим на турнира - този на домакините. Мачът е на 29 юли, следват двубои с Полша (31 юли), Австралия (2 август), Аржентина (4-ти) и Италия (6-и).
В другата група са Бразилия, Русия, САЩ, Сърбия, Германия и Тунис. Първите 4 тима от групите се класират на 1/4-финалите. http://www.trud.bg
 


Сходни връзки

Генерален спонсор заряза волейбола заради скандалите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди