изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:53 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 7  криминални престъпления.



На 19 юни в РУП Каварна е получен сигнал за кражба, от 20 годишния Й.Л. от гр. Раковски. При оглед на местопроизшествието е установено, за времето от 16 часа до 17:45 часа на 19 юни от незаключен лекотоварен автомобил „Мерцедес” с пловдивска регистрация, е извършена кражбата. МПС е било паркирано във вилната зона на село Топола, където неизвестен извършител противозаконно е отнел чанта с намиращите се в нея мобилен телефон, лични документи, навигационна система,  и сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Каварна.

 

Служители на Второ РУП гр. Добрич, задържаха извършителите на взломна кражба от частен имот в с. Росеново.

           

На 19 юни е получен сигнал за взломна кражба от стопанска постройка находяща се в село Росеново. От извършения оглед се установява, че неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в помещението на Ж.Л. (58г.) и е извършил кражба на различни уреди и метални предмети.

            От проведените оперативно издирвателни мероприятия от служители на Второ РУП гр. Добрич и Управлението на полицията в село Крушари са установени извършителите. За срок от 24 часа за задържани С.Р.(23г.) и П.С (27г.) и двамата от село Крушари.

            Работата по случая продължава.

 

            Установиха четирима младежи, които противозаконно са отнели лек автомобил в село Оброчище.

 

            На 19 юни в района на село Оброчище, автопатрул на РУП Албена, установява лек автомобил „Опел Кадет”, чиито водач извършва съмнителни маневри. При последване на автомобила, служителите на РУП Албена, успяват да го локализират с работещ двигател,  изоставен в покрайнините на село Оброчище.

            От проведените оперативно издиравателни мероприятия се установява, че на 18 юни криминално проявените В.В. (18г.), Д.А. (17г.), С.С. (14г.) и Р.Р. (18г.) и четиримата от село Оброчище са извършили противозаконно отнемане на лекия автомобил. МПС, е било паркирано в частен имот. Непълнолетният С.С. е проникнал в дома на 51 годишния М.Ч.  и е успял да набави ключовете за автомобила. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство по описа на РУП Албена.

 

            През изминалото денонощие са съставени 54 акта и 32 фиша. Не са регистрирани пътно транспортни.

 

            На 20 юни, малко след полунощ, на входно изходна артерия в град Каварна, автопатрул спира за проверка лек автомобил „Опел Астра” с добричка регистрация, управляван от 22- годишния В.А. От извършената проверка за алкохол, е отчетено наличието на 2.11 промила в издишания от водача въздух. Взета е кръвна проба по надлежния ред. Със заповед за 24 часа е задържан водача на МПС. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Каварна.

 

            На 19 юни около 23:10 часа в град Генерал Тошево, автопатрул  спира за проверка лек автомобил „Ваз”, с добричка регистрация управляван от 40- годишния  Т.К. От последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровия индикатор отчита 1,48 промила. Водача е задържан за 24 часа.

 

            На 19 юни около 14:15 часа, в гр. Шабла по улица Долина, автопатрул спира за проверка лек автомобил „Опел Астра”, с немски регистрационни табели. При извършената проверка е установено, че водача на МПС, 21 годишния Т.Т. от гр. Шабла, управлява автомобила без свидетелство за управление на МПС. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Каварна.

 

            На територията на ОД МВР гр. Добрич,  са  регистрирани 5 пожара без материални загуби.

           

20.06.2012 г.                                                  ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди