изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:44 EEST
ЛЯТНА АКАДЕМИЯ "ПАТИЛАНЦИ" ЗА ДЕЦАТА НА ГЕН. ТОШЕВО    
ЕкологияЛятна академия „Патиланци” стартира в Генерал Тошево на 20 юни и ще продължи до 31 август всеки ден от  9 до 12.30 часа. Организатор е Центърът за работа с деца. Посещението на "Патиланци" е напълно безплатна за родителите с изключение на таксите за музеи, еднократна застраховка и хранене на децата и учениците по време на екскурзиите.Тя е насочена към децата от 6 до 12-годишна възраст с цел пълноценно осмисляне на тяхното свободно време през летните месеци.

Целта на организаторите е чрез забавление да се постигне обучение за развитие и повишаване на общата екологична култура, правно-обществена просвета, обществена ангажираност, знанията за здравословния начин на живот, познанията в областта на етнографията, историческото минало, флората и фауната на Добруджа, изящните и приложни изкуства, запознаване с българската и световна детска литература. Програмата е разнообразна, свързана е с полезни и приятни  дейности.

  За повишаване на екологичната култура на децата се провеждат интересни еко-беседи, еко-забавления и игри сред природата и  походи. Ще се състоят различни конкурси за домашен любимец,  „Малкият готвач”, спортни игри и състезания  в градски парк и в двора на Центъра за работа с деца, малчуганите ще посещават градския басейн, ще учат народни  танци. Ще  се организират екскурзии с образователна цел, ден на таланта, където децата ще изявяват своите творчески заложби, посещения на Противопожарната служба в Генерал Тошево, православния храм „Св.Димитър”.

Чрез лятната академия „Патиланци” Центърът за работа с деца осъществява една голяма цел - децата да живеят в хармония с природата и животинския свят, да ги обичат истински и те самите да станат добри приятели. НДТ

 


Сходни връзки

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ "ПАТИЛАНЦИ" ЗА ДЕЦАТА НА ГЕН. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди