изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:49 EET
21 юни : Лятно Слънцестоене: Астрологична картина на деня    
Хороскоп

Втората половина на седмицата ще премине далеч по спокойно и успешно от първата. Днес ще ни бъде по-лесно да намираме общ език с околните както и да взимаме решения относно текущи и по-дългосрочни въпроси. Общуването ще протича живо и динамично, не са изключени и малко напрегнати, но този път конструктивни спорове.



Днес не си позволявайте да се поддавате на лошо настроение и песимизъм-така ще заложите програма за поражение. Колкото по радостни и оптимистични сте, толкова по-леко ще вървят делата ви през следващите дни.

Някои ще планират, а други направо ще предприемат кратки пътувания с делови и личен характер, които ще преминат успешно и ползотворно.

Денят ще ни изненада и със стремеж към любовни приключения и желание да се разнообрази линия живот. Симпатиите ще възникват бързо и спонтанно и ще създават подходяща среда за нови запознанства. Потърсете възможности за нови и неочаквани преживявания с половинката си.

Днес е Лятното слънцестоене-един от най-заредените с магическа енергия дни в годината. В този момент Слънцето достига най-високата точка по еклиптиката и навлиза в зодиакалния знак Рак. То ще ни огрява в своята висота в продължение на няколко дни и ще опложда със своята творяща енергия всичко в поднебесния свят. Това е най-дългия ден в годината символично отбелязващ победата на Светлината над Мрака и господството на Деня над Нощта. А тя постепенно ще започне да расте и да ни напомня, че освен от външни и видими постижения имаме нужда и от вглъбеност, вкореняване, връзка с миналото и традициите, семейството и дома. Това са и ключовите думи описващи характера на зодиакалния знак Рак, който се явява сцена на нашия вътрешен, личен живот.

Двойното подчертаване на знака Рак от Слънцето и Луната чрез Новолунието и Слънцестоенето подчертава значимостта на "рачешките" теми през тази година. Сега имаме възможност да вдъхнем живот на нашите лични планове, да захраним със силата извлечена от енергията на Слънцето своите лични желания, да обединим разум и чувства. Нашите вътрешни пориви могат да бъдат обединени съзнателно чрез Слънцето и подсъзнателно чрез Луната и по този начин укрепени, да съдействат за реализацията на намеренията ни. И тай-като контурите на новото са все още едва очертани, все още е нецелесъобразно да инициираме конкретни постъпки.Това е време за вътрешна работа, а не за външни действия.

Работа и бизнес

Денят благоприятства деловите преговори и кратките служебни пътувания целящи проучване и осигуряване на ресурси за бъдещи начинания. Заемете се с проучването и решаването на всички онези подробности, които ще гарантират реализацията на бъдещите ви планове. Полезни ще се окажат също и размислите относно нова фирмена политика или организация на работните процеси насочени към постигането на по-голяма ефективност от работата.

Здраве, хранене и красота

Сега е най-благоприятния момент да стартирате нови оздравителни процедури както и да преминете към нов, по-здравословен режим на живот. Добре би било да стартирате и нови тренировъчни комплекси, макар че натоварването все още трябва да е балансирано и след него задължително следва да има релаксация.
Всички дейности и мероприятия касаешщи физическото и психическото ви здраве днес ще бъдат възприети и записани от клетките на организма като програма за изпълнение през следващите седмици.

http://www.burgasutre.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

ВРЕМЕТО В МОМЕНТА ОТ УЕБ КАМЕРИ В БЪЛГАРИЯ

 


Сходни връзки

21 юни : Лятно Слънцестоене: Астрологична картина на деня | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди