изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:18 EEST
Пети по красота в света са варненките    
Любопитно

Въпреки неуспеха на Европейското по футбол, нов списък с най-красивите жени в света доказа, че мъжете в Русия и Украйна имат милиони причини да продължават да живеят с усмивка на лице. Според анкета на "Травълърс Дайджест", цитирана от "Дейли Мейл", най-красивите дами на планетата "без никакво съмнение" живеят в Киев.



"Всяко посещение в града действително предизвиква благоговение. Трудно е да се повярва, че съществуват толкова красиви жени. А за всеки, който смята, че хубавиците са глуповати – украинките са готови на всичко, за да развенчаят тази теория.

Жените в страната са много добре образовани и са подготвени да обсъждат с всеки литературни и философски въпроси", коментира в заключението си изданието.

"Сборная" също бе приключи участието си в Европейското, благодарение на Гърция.

Но мъжете в Москва несъмнено ще имат красиво рамо, на което да ронят сълзи след загубата. Руската столица бе призната за дом на шестите най-красиви жени в света.

"Това може да изненада поколението от Студената война, израснало със стереотипите, че рускините са предимно обикновени и посредствени. Бърза визита на Москва е достатъчна да промени тези представи. Става въпрос за високи, руси, понякога чернокоси, синеоки богини".

"Но това не значи, че въпросните момичета са лесни за заговаряне. Руснаците могат да бъдат смущаваща тълпа", отбелязва "Травълърс".

По-надолу в класацията се нареждат шведската столица Стокхолм, градоустройствената гордост на Щатите – Ню Йорк и латиноамериканският Париж – Буенос Айрес. А челната петица оформят красивите варненки.

"№5 е българската Варна, чийто черноморски бряг през лятото се пълни с голям брой красавици, излезли за слънчеви бани", отбелязва списанието.

Безсперно в цяла България живеят много красиви жени, в което може да се увери всеки един мъж. Нужно е само да се разходи по улиците :)

http://www.edna.bg/

ЕДНИ ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ С КРАСОТАТА СИ ДНЕС УКРАИНКИ

Iryna Ivanova 011 Iryna Ivanova

Sasha Bonilova 22 Sasha Bonilova 

Dasha Astafieva 19 Dasha Astafieva

 

2012 02 Olga Zinchenko Ukraina 2006 09 Mona Romenskaya Ukraine 2009 09 Yevgenia Tishenko 2011 08 Julia Novoselskaya Ukraina 2011 06 Julia Yurudyuk Ukraina 2011 07 Darina Morozov Ukraina 2011 02 Milla Podyablonskaya Ukraina 2012 03 Lilia Sorokina Ukraina 2012 01 Julia Blohina Ukraina2012-05 Ilona Sozulya Ukraina

 


Сходни връзки

Пети по красота в света са варненките | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди