изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:44 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

Три взломни кражби са регистрирани през изминалото денонощие на територията на ОД МВР гр. Добрич. През изминалото денонощие са съставени 47 акта и 43 фиша. Регистрирани са четири пътно транспортни произшествия.  На територията на ОД МВР гр. Добрич,  са  регистрирани 2 пожара без материални загуби. Екипи на ПБЗН, са оказали две технически помощи на територията на гр. Добрич.      



- На 21 юни във Второ РУП гр. Добрич, е получено съобщение за кражба в частен имот в с. Владимирово. При оглед на място е установено, че чрез взломяване на входна врата е проникнато в дома на 32 годишния мъж, от където е извършена  кражба на два броя лаптопи. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

 

- Сходен случаи е регистриран и в Първо РУП гр. Добрич. От телефон 112 е получен сигнал за взломна кражба от жилище в квартал Балик. При оглед на място е установено липсата на златни накити с общо тегло около 10 грама. Образувано е досъдебно производство.

 

            - Взлом в дървена барака в село Жегларци е регистрирана на територията на РУП Тервел. На място е установено, че неизвестен извършител чрез взломяване на входната врата на бараката, е извършил кражба на около 400 килограма фуражни смески. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Тервел.

           

            - На 21 юни около 11:20 часа във Второ РУП гр. Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП. По главен път гр. Силистра – гр. Добрич, на около 1 километър преди село Хитово, общ. Добричка, лек автомобил „Опел Вектра” с варненска регистрация, управляван от П.П. (43г.) се преобръща в крайпътна канавка. При оглед на място е установено, че поради движение с несъобразена скорост с пътните условия, в зона на ляв завой, варненеца губи контрол над автомобила и допуска ПТП. В следствие на което, по автомобила са нанесени материални щети. Водача на превозното средство е без опасност за живота, настанен в неврохирургията на МБАЛ гр. Добрич с повърхностни контузни рани.

           

                    

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди