изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:36 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода от 22-ри до 28-ми юни 2012 г.    
Времето

В петък  и събота ще се задържи ясно, слънчево и горещо. Във вътрешността ще е почти тихо, по Черноморието ще духа слаб,  следобед временно до умерен вятър от източна четвърт. Минимални температури 17-22 градуса, максимални 31-36, по Черноморието 27-30 градуса.

Жътва в земеделската кооперация на с. Победа - Жега е...! - Ваня от кв. "Балик" в Добрич, но не тази, за която си мислите. 14 с. Тюленово, община Шабла Albena/Албена Снимка: Архив на "Албена" АД



 В събота привечер, главно в района на Русе и Силистра, ще се заоблачи. В неделя през страната ще премине фронт, въздушната маса ще се лабилизира, около и следобед ще се развива купеста и купестодъждовна облачност. Очакват се краткотрайни валежи с гръмотевици и временно усилване на вятъра, по-значителни по количество и на повече места в Североизточна България и по Северното Черноморие. Минималните температури ще останат без  промяна, максималните температури ще се понижат с 4-5 градуса.

 В понеделник и вторник облачността ще е разкъсана, вятърът от север-североизток временно ще се усили. Минималните температури във вътрешността на района ще спаднат до 13-18 градуса, максималните най-често ще са 25-30.

 В сряда, по преминаващ фронт, отново ще се заоблачи и ще превали краткотраен дъжд, дневните температури слабо ще се понижат. В четвъртък облачността ще намалее до слънчево.

 Вълнението на морето най-често ще е 1-2 бала. Температура на морската вода ще остане 24-26 градуса.

 

Деж.синоптик: В. Рафайлова

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода от 22-ри до 28-ми юни 2012 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди