изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:02 EEST
Как да го накараш направо да се побърка по теб    
Любопитно  Да, знаем че по темата се е изписал светът, но е факт, че това е един казус, който няма насищане. Защо? Много просто – жените са булки, а мъжете - ловци - естествено, разбирайте го в най-широк смисъл.

"За какво ни е да се учим как да ги накараме да ни искат – ще възкликнете вие – та нали имаме вагини?" А една вагина, честно да си го кажем, винаги има преимущество. Да, това е факт, но също така е вярно, че щом ловците получат плячката... доста често губят интерес към нея.

Истина е, че мъжете са много по-свободолюбиви от дамите, което поставя вторите в едно (така да се каже) подчинено състояние, когато стане въпрос за дълготрайни и сериозни отношения. Факт е и обаче, че те са доста по-първични, което си е едно огромно преимущество за нас – мераклийките булки.

И така, как да го задържите? Използвайте най-големите си козове: самоконтрол и увереност. Тези две качества са свещения граал, когато стане въпрос за Играта на игрите.

Първо, бъди заета

Никога, ама никога недей да изглеждаш така, сякаш всичко, което правиш е да висиш на телефона и да го чакаш да се обади, дори и да е така (това го знаем всички... и всички го забравяме). Излез навън, срещай се с хора, ако щеш занимавай се с хобито си, работи здраво – прави всичко, което може да откъсне мислите ти от него.

Второ, никога не показвай, че нещо те притеснява

В началото на всяка връзка, хормоните така побесняват, че направо няма да можеш да се отървеш от него. И дори без да го осъзнава, той най-вероятно ще иска да прекарва с теб всеки миг. Но, както всичко останало, и връзките се променят.

Когато нещата навлязат във фазата на комфорта, осъзнай че това, че не ти звъни през 5 минути е нормално и в никакъв случай не се паникьосвай и не започвай да го притискаш и разпитваш какво става. Просто бъди спокойна.

Трето, просто се чувствай добре в кожата си

Това може би е най-трудно: за всички хора. Ако искаш да те желае през цялото време, то просто облечи нещо, с което самата ти се чувстваш желана. Запомни: красотата е излъчване, а когато се чувстваш секси, то и той ще те възприема по същия начин. Това далеч не се отнася само за дрехите – просто се обичай във всеки един аспект. И запомни, няма по-грешно нещо от философията „Търся някой да ме допълни" - единственият човек, който може да те допълни си самата ти – с всички останали си просто в симбиоза.

Четвърто, обръщай внимание на външния си вид

Колкото и повърхностно да звучи, трябва да се постараеш да направиш добро впечатление поне през първите няколко срещи. Хубаво е да мине поне малко време, преди да те види разчорлена, без грим, или не дай си Боже, с домашния анцуг.

Пето, поеми инициативата

Забрави всички безумни съждения за красивата принцеса, която трябва да стои срамежливо свита като кокиче в ъгъла, докато принцът кръжи около нея, влачи се на колене и пише официални писма на родителите й с молба да му позволят да й престане. Това вече не върви. Ако искаш да задържиш интереса му, просто го хвани за ръка и го поведи. Например, изпрати му ес-ем-ес, с който „му нареждаш" да се срещнете в любимия ти ресторант. След това планирай цялата вечер. Мъжете са като деца, които често се нуждаят от майчините наставления. Ще се убедите сами.

Шесто, погъделичкайте... егото му

Това е доста очевидно. Момчетата винаги действат под влияние на егото си, затова – възползвайте се. Възбудете го, като му правите комплименти за това, което е облякъл, колко добре изглежда; докосвайте го леко по рамото, докато минавате край него и непрекъснато осъществявайте очен контакт. Когато той знае, че една яка мацка го желае, той сам започва да иска мацката.

Като обобщение: просто му покажете истински увереното момиче у себе си, всичко друго е история.

http://www.tialoto.bg

 

 


Сходни връзки

Как да го накараш направо да се побърка по теб | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди