изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:18 EEST
Кунева към Борисов: Жена съм на Пръмов, но и внучка на лежал в "Белене"    
Политика

„Няма как да попадна в категорията на политкомисар, била съм само комисар. Личните нападки са нещо грозно, разполагам и с повече от 30 думи в речника", така отговори на премиера Бойко Борисов председателят на Сдружение "България на гражданите" Меглена Кунева в предаването „Карбовски: Директно" по Нова тв.



„Аз съм жена на Андрей Пръмов и смятам да завърша живота си с него. Неговият баща е бил член на ЦК (б.р. Иван Пръмов), ожених се по любов - нормалните неща в края на 80-те години. Не е коректно да бъде използвано срещу мен. Освен съпруга съм и дъщеря, внучка и т. н. Единият ми дядо е бил царски офицер, другият е бил в „Белене", сподели тя.

„Нито ме е женил социализмът, нито ще ме разведе демокрацията - категорична бе Кунева. - Нищо не съм ползвала като привилегия. - След 1989-а година съпругът ми не е правил опити за приватизация. Една партия от ЕНП трябва да се въздържа от такива нападки, обикновено крадецът вика дръжте крадеца. И Борисов го е движела любовта и дълго е живял щастливо с Цветелина Бориславова. Камъкът на Борисов няма да удари на точното място, а ще го удари като бумеранг".

„Има още една година на честно съревнование - така ще избирам екипа си за следващите избори", обясни Кунева. И отрече да прави списъци на бъдещи депутати. Всеки има възможности да се изяви, категорична бе тя. „Политически съвет на „България на гражданите" ще решава кой да попадне в листите - допълни тя. Това е партия на хората, които са чели повече от една книга".

Тя отрече, че взима люспите на ДСБ: „Чувстваме се уютно заедно, гледаме в една посока, те не са изменили на убежденията си. Не можем да ги погребваме като някога фараоните. Имам нужда и от опитни политици, но 90 на сто са нови хора. Зная как да избирах екип от знаещи хора".

„В момента в „България на гражданите" имаме 24 хиляди лева, изключително трудно намираме пари, но няма да бъркам в джоба на някой олигарх, пък и няма досега директни предложения. Знаят, че номерът няма да мине пред мен. Хората имат инстинкт за истината и ще ни разпознаят без скъпи кампании", добави тя.

„Моите спестявания са единствено от заплата, нямам бизнес, не съм купувала и продавала апартаменти", отчете тя имущественото си състояние. http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

Кунева към Борисов: Жена съм на Пръмов, но и внучка на лежал в "Белене" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди