изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:16 EEST
Самоубиец вися 3 часа от 13-ия етаж    
НовиниСамоубиец вися над 3 часа от парапета на тераса на 13-ия етаж в столичния кв. „Христо Смирненски“. 24-годишният мъж от Петрич заплашваше да скочи, докато стоеше бос от външната страна на балкона на висока кооперация на ул. „Хемус“. След като криминалните психолози на МВР направиха всичко възможно, за да го убедят да се прибере, той склони и точно в 18 часа момчето беше изтеглено.

Преди това пред смаяните погледи на комшиите младежът с дънки и бяла тениска стоя почти неподвижно, докато братовчед му, обут с черни боксерки, му говореше разпалено нещо. Оказа се, че младежът дошъл в София в петък. Затова комшиите не го познаваха, но въпреки това бяха дочули, че двамата роднини имат психични проблеми.

ИСКАМ ДА ИЗКУПЯ ГРЕХОВЕТЕ СИ

казал младият мъж пред психолозите от МВР. Обяснил, че продавал марихуана и затова се чувствал виновен. Наскоро пък разбрал, че има и дете. Бил отчаян, защото наскоро му отказали виза, за да иде на бригада в САЩ. Специалистите обаче не изключват възможността сривът в поведението му наистина да се дължи на психични отклонения. Психолозите го убедили да се прибере, като му казали, че ако иска да изкупи вината си, по-добре да започне да се грижи за детето си, вместо да умира.

На мястото пристигнаха и екипи на полицията, пожарната и Бърза помощ. Районът около входа на блока бе отцепен, а

ОГНЕБОРЦИ РАЗПЪНАХА БАТУТ

в случай, че самоубиецът реши да скочи. През това време по терасите излязоха притеснени съседи. Никой от блока не познаваше двамата младежи. 24-годишният, който се канеше да се хвърли от терасата, имаше червен оток на челото. Първо психолозите се качиха до прозореца на стълбището на 12-ия етаж. Комуникираха по телефона с брат му, а полицаи блокираха стълбите на етажа и не допускаха никой да припари до апартамента.

След преговори с лабилното момче братовчед му им отвори, за да влязат в апартамента. Разговорът между специалистите и самоубиеца продължи на балкона. След около 30 мин. той реши с помощта им да влезе обратно вътре. Постъпката бе посрещната с аплодисменти от страна на зяпачите. Веднага бе отведен в жилището, а вратите и прозорците на терасата - залостени.

”Чух го, като излезе на балкона. Парапетът се разтресе”, разказа пред ”Монитор” момиче от долния етаж. Съседи не са чули младежът да вика или да се кара с някого.
.
 


Сходни връзки

Самоубиец вися 3 часа от 13-ия етаж | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Самоубиец вися 3 часа от 13-ия етаж
Автор: Anonymous да 2012-06-25 @ 17:12 EEST
Тази статия е пълна глупост.... познавам момчето и мога да ви кажа, че той няма брат а сестра, и не е дошъл в София в петък а цяла седмица беше там. ако нова информация моля да я обновите .... това тук са пълни глупости .... БОГ ДА ГО ПРОСТИ

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди