изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:33 EEST
Платена любов 2012    
Коментари

Лятото е вече в разгара си. Туристите са разгорещени. "Проститутките по Северното Черноморие това и чакат. Ловът е за чужди туристи, те са им на прицел" , казва варненски полицай. Силите на реда от своя страна гонят и ловят продажни жени и сутеньорите им.



В края на миналата седмица бяха прибрани наведнъж осем проститутки. Заедно с тях преспаха в килии двама сводници. Те предлагали момичетата в интернет. Срещу тях е образувано досъдебно производство за склоняване към проституция и трафик на хора.

Полицията денонощно гони продавачките на секс

Всеки ден и всяка нощ униформените задържат секс труженички в РПУ-тата. Там им връчват предупредителни протоколи със срок 4 месеца и ги освобождават. След повторно залавяне може да им бъде наложена пробация или глоба.

При липсата на закон за проституцията единствената възможност доскоро беше жриците на любовта да бъдат обвинени, че са придобили доходи по неморален начин. Обичайните наказания, които съдът определяше в такива случаи, са глоби до 1500 лева. Но тази законова възможност за преследване на платената любов отпада с най-новите промени в НК.

След кратките арести повечето от девойките се връщат на пиацата или в бардаците.
Цените на сексуслугите, които предлагат са независими от икономическата криза. От години насам те са замразени. За орална любов тарифата е 10-15 лева. Сексът за 5-10 минути в кола или на открито струва е 20 лева. В заведенията - от 50 лева до 50 евро.
През деня девойките заемат позиции на стария път за Девня и за Бургас, а вечер работните им места са по централния варненски булевард "Владислав". Примамват клиенти от катедралата до изхода на града в посока магистрала "Хемус". Пред хотел "Черно море" също има "пост" на нощните пеперуди.

Често пъти, освен че доставят удоволствие на клиентите си, проститутките ги обират.
"Наскоро пиян гастарбайтер, който се прибрал от Германия, остана без 2000 лева", разказа пред "Труд" гл. инспектор Атанас Михов, началник на Първо РУП - Варна. Мъжът бил поканен от стройна блондинка до катедралния храм в града да се позабавляват. По време на сеанса му изчезнали парите. Пред полицаите по-късно той не можал друго да обясни, освен че крадлата била руса. Полицаите бързо стигнали до обирджийката. Оказало се, че това е травестит, дегизиран като жена.

На Златни пясъци полицията наскоро прибра 20 момичета, които се предлагаха пред еротичните клубове и пред дискотеките на плажната алея.

"Всичките ги познаваме от предишни сезони. Наскоро са се върнали от чужбина. Повечето са от ромски произход, на възраст 20-30 г., и са от Варна, Шумен, Разград. Имаше и едно непълнолетно момиче на 17 години, което пратихме в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни", обясни началникът на Пето РУП - Златни пясъци, гл. инспектор Трайчо Георгиев.

Мнимите мулатки

Голяма част от мургавите жрици се изрусявали и лъжели клиентите на развален немски или английски, че са мулатки. Някои клиенти, попрекалили с алкохола, им се "връзвали", разказаха полицаи.

Други атакували мъже на средна възраст и в присъствието на съпругите им.
"Стават скандали, налага се и ние да се намесваме. Но ако миналото лято проститутките при нас бяха около 40, сега са наполовина. Част от тях са се пренесли в Албена", разказа пред "Труд" главен инспектор Трайчо Георгиев.

Предстои традиционната полицейска профилактика на еротичните клубове на Златни пясъци, в които работят танцьорки на трудови договори и със заплата от 300 лв. Миналото лято в едно подобно заведение бяха спипани "на калъп" чужденец и красива балерина.

"Ако клиентът не съобщи, че момичето е от занаята, а обяви, че му е приятелка - няма как тя да бъде изправена пред съд за доходи от неморално естество", обясниха полицаи.

"Работното време" на проститутките на Златни пясъци е до шест сутринта. Пазарлъците с клиентите започват от 50 евро за сеанс и стигат до 50 лева.

Сводниците чакат жриците извън КПП-тата в курорта. Сутрин събират девойките и ги возят до квартирите им, където става отчитането на печалбите.

По данни от местния кримиконтигент преди месец "регионът бил поет" от нова престъпна структура. Едри момчета привикали всички проститутки и им обяснили, че вече трябва на тях да се отчитат.

Жриците се угояват по вкуса на скандинавците

"От април съм тук заради скандинавците и британците. Те идват най-рано и търсят нещо по-сочно. Аз по природа съм слаба, но бях принудена зимата да кача 9 кила, за да върви работата. Беше ми трудно да не се изтърва, а само да стана по-апетитна." Това разказа пред "Труд" 25-годишна проститутка, дошла на гурбет в Слънчев бряг.

13 проститутки бяха заловени от полицията в курорта след специализирана полицейска операция. "От началото на юни правим хайки всеки ден - за просяци, проститутки и джебчии. Следват бързи полицейски производства и съд", обясни шефът на РПУ-Слънчев бряг Стайко Манев. Вчера в полицейското управление също бяха задържани три жрици на платената любов.

От началото на сезона вече има няколко случая на чужденци, които се оплакват, че са обрани по време на секс. Ченгетата издирват извършителките по описание.
Закръглени момичета от Стара Загора и Сливен са залавяни най-често да предлагат платен секс. Някои от тях споделяли с криминалистите, че нарочно в студените месеци са яли сланина и кюфтета, тъй като още преди 2-3 години се разбрало, че скандинавците и други западни туристи не харесват много-много кльощавите.
Освен че са апетитни, проститутките са белосани и гримирани перфектно, с хубави дрехи, минават за истински хубавици, разказа криминалист. Най-добре вървели тези, които са на възраст 20-25 години. Често нямали сутеньори, а сами наемали квартири в близките до Слънчев бряг и Несебър села. Всяка вечер излизали за плячка по алеите и заведенията на комплекса.

От 20 до 50 лева вървял секс в храстите или на плажа в момента в Слънчев бряг. Момичетата са предимно ромки, макар да не им личи. По-скъпоплатените - тези, които обслужват по хотелските стаи, искали от клиентите 140-160 лева. Травестити засега нямало, очаквало се пристигането им след началото на юли. Миналото лято те масово се предлагали в Приморско, но не е ясно дали пак там ще е сборният им пункт и тази година.

Проститутките използват често най старият си трик - да се хвърлят по вратовете на пияни чужденци по алеите на комплекса и да обират портфейлите и синджирите им. Понякога летовниците изобщо не получават секс, но остават без документи, пари, бижута, телефони и други вещи.

Продължава да бъде хит и номерът "жартиери", прилаган на почерпени клиенти, които склоняват да правят секс на плажа. Когато мераклията и момичето се усамотят, то го кара да си събуе панталона до коленете, после силно го блъска да падне на пясъка по гръб. Чужденецът става безпомощен, заплетен като пиле в кълчища, а жрицата бяга с портфейла му.

Има проститутки, които са изкарали вече по няколко сезона на Слънчев бряг, но не са научили и дума английски. Те атакуват минувачите с жестове, разголват някои интимни части и показват цената с пръсти. http://www.trud.bg

Елена Aлекова: Жената прави секс когато си поиска, а мъжът когато му дадат.

Богати мъже треперят от секскомпромати

Светлана Василева: Предлагали са ми пари за секс

Пепа Стотарката: Правех любов с циганите, но с Иван Славков не пожелах

Ученичка умори от секс бизнесмен в мотел

Среднощен лов на проститутки в Харманли

82-годишен хасковлия осъден за разврат

Издирват Митко Полицая? Ще го хванат друг път

Кризата удари и проститутките

МАГИСТРАЛКИ ВЪВЕДОХА НОВ ПОЧИН В ЗАНАЯТА

КЕХАЙОВ: "ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МЕН"

 


Сходни връзки

Платена любов 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди