изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:55 EEST
КАЛИАКРА СИ ОСИГУРИ ДВАМА ВРАТАРИ    
СпортИзпадналият от "А" група Калиакра (Каварна) привлича вратаря Християн Славов, който миналата година пази за Черноморец (Поморие), информира БТА. Славов е юноша на Нефтохимик,  но има шест месеца като резервен вратар на Лудогорец. Както е известно, Черноморец (Поморие) няма да получи професионален лиценз и играчите, които са имали договор с този клуб, автоматически стават свободни агенти.

Младият вратар имал предложение от родния си Нефтохимик, но предпочел да се премести на Северното Черноморие. За Калиакра, който миналата година имаше проблеми с вратарите, това е второ ново попълнение за невралгичния пост. В родното Каляри наесен под наем ще играе и Димитър Илиев от Левски. Той е роден в Каварна и е син на бившия вратар на Добруджа от 90-те години Недко Недев.

Междувременно стана ясно, че Калиакра опитва да си върне халфа Георги Станчев, който има договор за още една година със Спартак (Варна). Футболистът не е играл от ноември насам, тъй като се възстановяваше след операция на скъсани предни връзки на коляното. Новият треньор на "соколите" Иван Найденов обяви за медиите, че не знае за интерес към Станчев, и уточни, че ще разчита на него, ако в хода на подготовката покаже, че е възстановен на 100% и си върне оптималната форма.

Тимът на Калиакра се събира за първа тренировка на 27 юни. До 8 юли избраниците на Радостин Трифонов ще тренират при домашни условия, след което ще отидат на 10-дневен подготвителен лагер в град Сандански. От президента на клуба Венцислав Василев научихме, че вече са уговорени и част от контролите на тима. На 2 юли бившият член на "А" група ще играе с Шумен, на 6 юли - с Черно море, а на 25 юли - с Черноморец (Бургас). По време на лагера в Сандански каварненци ще вземат участие в международния предсезонен турнир "Пири Къп" в Банско. В него те ще премерят сили с три отбора - първодивизионния Ботев (Враца), изпадналия от елита Светкавица (Търговище) и малтийския Балзан Йотс ФК, който през следващия сезон ще бъде воден от бившия футболист и треньор на Локомотив (София) Данило Дончич. Мачовете от турнира са на 9, 10 и 12 юли. Ето и програмата:

9 юли, 16.00 часа: Светкавица-Балзан Йотс ФК

9 юли, 18.00 часа: Ботев Враца- Калиакра

10 юли, 16.00 часа: Калиакра- Светкавица

10 юли, 18.00 часа: Балзан Йотс ФК- Ботев Враца

12 юли, 16.00 часа: Калиакра- Балзан Йотс ФК

12 юли, 18.00 часа: Ботев Враца- Светкавица

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА СИ ОСИГУРИ ДВАМА ВРАТАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди