изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:41 EEST
КАГАВА ПОДПИСА С МАН ЮНАЙТЕД ЗА 4 ГОДИНИ    
СпортЯпонският халф Шинджи Кагава официално е футболист на английския гранд Манчестър Юнайтед. Той премина успешно медицинските тестове, получи работна виза за Великобритания и подписа 4-годишен договор с "червените дяволи", съобщава клубният сайт на Юнайтед. Контрактът влиза в сила от 1 юли 2012 година, а от Ман Юнайтед не съобщават трансферната сума, която ще платят на германския шампион Борусия (Дортмунд).

 "Шинджи е вълнуващ млад халф с прекрасни умения, чудесен поглед върху играта и добър нюх към гола. Много съм радостен, че той избра да дойде в Юнайтед. Вярвам, че много бързо той ще направи отбора по-силен, тъй като стилът ни на игра му пасва. Всички в клуба чакаме с нетърпение да работим с него", сподели пред официалния сайт на Ман Юнайтед мениджърът сър Алекс Фъргюсън. "Чакам с голямо нетърпение това предизвикателство. Висшата английска лига е най-силното клубно първенство в света и Манчестър Юнайтед е толкова огромен клуб. Това е един наистина много вълнуващ момент за мен и нямам търпение да се срещна с тима и да започна да играя", коментира щастливият Кагава.

 


Сходни връзки

КАГАВА ПОДПИСА С МАН ЮНАЙТЕД ЗА 4 ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди