изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:02 EET
"Анонимите" заплашиха bTV с 3-минутно обръщение    
Новини

 "Анонимите" изпратиха публично обръщение до bTV чрез клипче в YouTube.  Те са предупредили групата да се извинят на хората за поредица инсинуации и машинации по време на отразяване на определени събития и най-вече на протестите против Закона за горите.



"Привет, bTV. Вече знаете кои сме - ние сме тези, които вие съзнателно и съвсем целенасочено саботирахте и продължавате да саботирате, като се опитвате да заглушите нашите протести, не отразихте нашите действия и мероприятия, целящи да събудят хората."

Така започва поредното видео обръщение (виж в галерията), разпространено в Youtube от "Анонимите", отправено към bTV Media Group. Хакер от популярната група призовава ръководството на медията да се извини на нацията.

"Ние решихме да напомним за себе си. Ако вие не искате да си вършите работата почтено, като показвате истината на хората такава, каквато е, то тогава ние ще им я покажем, но няма да останете очаровани от това, което ще разберат. Ще им покажем всяка ваша манипулация и налагана от вас цензура, както и конспирациите на политическия елит", заканват се хакерите.

"Вместо да карате невинни еколози да се извиняват, ние държим ръководството на телевизията bTV да се извини на цялата нация за наложената от него цензура, за това, че направи поредица от машинации и инсинуации по време на организирането на протестите против Закона за горите, че е против свободното споделяне на информация между хората, против свободата на словото", продължава видеото.

"В bTV в момента има само една гледна точка - тази на изпълнителния директор", твърдят "Анонимите", като уточняват, че те не са против репортерите и журналистите, които работят в тази телевизия. Но настояват за извинение за "всички извращения над журналистиката, които е направила през последната една година".

"Анонимите" съветват чрез своето видео обръщение зрителите да не гледат телевизията и да не купуват продуктите на компаниите, които тя рекламира. Целта е да се реагира срещу "цензурата над свободата на словото и мисълта, с цел обслужването на лични, корпоративни и политически интереси."

"Ние сме "Анонимите". Ние сме легион. Ние не прощаваме. Ние не забравяме. Очаквайте ни!" - завършва обръщението.

http://www.trud.bg

ВИЖТЕ ВИДЕОКЛИПА

 


Сходни връзки

"Анонимите" заплашиха bTV с 3-минутно обръщение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди